Fotbal international

Valencia – Juventus 0-2. Campioana Italiei câştigă fără Ronaldo, eliminat! “Liliecii”, penalty ratat în ultimul minut

19.09.2018 | 23:45
Valencia  Juventus 02 Campioana Italiei castiga fara Ronaldo eliminat Liliecii penalty ratat in ultimul minut

Valencia – Juventus 0-2 s-a jucat în prima etapă a Grupei H. Miralem Pjanic a reuşit o dublă, după ce a transformat două lovituri de la 11 metri. Chiar dacă au obţinut trei puncte, italienii l-au pierdut pe Cristiano Ronaldo, care a fost eliminat în minutul 29 al partidei. În ultimul minut al meciului, Dani Parejo a ratat o lovitură de la 11 metri. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Rezumatul meciului

Min 90+6 / Parejo a ratat o lovitură de la 11 metri.

Min. 51 / GOOOOOL Juventus! Campioana Italiei primeşte un nou penalty, pe care Pjanic îl transformă

Min. 45 / GOOOOL Juventus! Pjanic deschide scorul din penalty.

Min. 29 / Cristiano Ronaldo este eliminat după ce arbitrul a considerat că l-a lovit pe Murillo, după un conflict pe care l-a avut în careu. Starul portughez a ieşit cu ochii în lacrimi

Min. 21 / Neto, portarul Valenciei, a reuşit două parade de excepţie în doar câteva secunde.

Min. 16 / Sami Khedira a tras peste poartă din faţa porţii.

Min. 11 / Mandzukic a reluat peste poartă din şapte metri. Fanii Valenciei îl huiduie pe Ronaldo la fiecare atingere a balonului.

UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Valencia – Juventus.


UPDATE, ora 21:11 / Se știu echipele de start.


Cristiano Ronaldo își întâlnește una dintre „victimele” preferate. A înscris 15 goluri în 17 meciuri disputate împotriva Valenciei, iar echipele sale au pierdut de numai două ori.

Valencia – Juventus live online la Digi Sport 2, Telekom Sport 2 și Look Plus

Partida va putea fi urmărită la TV pe trei posturi diferite: Digi Sport 2, Telekom Sport 2 și Look Plus. Pasionații de fotbal au la dispoziție însă și platforme online prin care pot vedea meciul Valencia – Juventus. Spre exemplu, platformele telekomtv.ro și digi-online.ro.

Detalii interesante înainte de Valencia – Juventus

Multă lume a rămas surprinsă de transferul legendarului atacant portughez în Italia. Ronaldo (33 ani) părea că-și va încheia cariera la Real Madrid, club alături de care a cucerit patru Ligi ale Campionilor, patru Baloane de Aur și multiple trofee naționale și individuale. Totuși, anumite disensiuni între el și președintele Florentino Perez au făcut ca lucrurile să ia o întorsătură neașteptată.

În plus, Juventus l-a dorit extrem de mult pe Ronaldo pentru a-și îndeplini marele vis: câștigarea UEFA Champions League. Torinezii au fost aproape de îndeplinirea acestui obiectiv în 2015 și 2017, dar de fiecare dată o echipă din Spania i-a învins în finală. Prima dată a fost FC Barcelona, iar a doua oară chiar Real Madrid și Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Juventus

După trei partide mai puțin reușite, Cristiano Ronaldo a marcat o dublă pentru Juventus în partida cu Sassuolo. Au fost golurile de care Cristiano avea nevoie pentru a descătușa, chiar el recunoscând la finalul partidei că a planat multă presiune asupra sa după acest transfer.  Există probabilitatea ca Ronaldo să absenteze pe viitor în multe jocuri din campionatul Italiei tocmai pentru a fi pregătit fizic în Liga Campionilor. Cristiano a început încă de anul trecut o astfel de strategie, evoluând în mai puțin de 30 de jocuri din La Liga pe durata sezonului anterior.

Valencia a investit 125 de milioane de euro pe transferuri în această vară, dar a început campionatul rău, cu trei remize și o înfrângere. Cu atât mai greu îi va fi în grupa de Champions League, din care mai fac parte Manchester United și Young Boys.

Allegri nu știe dacă va putea conta pe Dybala, ușor accidentat. Locul său va fi luat în primul 11 de Bernardeschi. Douglas Costa are toate șansele să înceapă jocul de pe bancă, după gestul urât pe care l-a făcut în partida cu Sassolo.

Valencia – Juventus. Echipele probabile

Valencia (4-4-2): Jaume; Piccino, Diakhaby, Gabriel, Gayà; Soler, Parejo, Wass, Guedes; Rodrigo, Gameiro
Absenți: Coquelin, Kondogbia
Incerți: Garay, Murillo

Juventus (4-3-3): Szczesny; João Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanić, Matuidi; Bernardeschi, Mandžukić, Ronaldo
Absenți: Spinazzola
Incerți: Barzagli, De Sciglio, Dybala