ADVERTISEMENT
Fotbal international

Valentin Mihăilă, romantic incurabil! Și-a dus iubita la Milano. Problema? Parma e la retrogradare. Foto

Autor: Andrei Șchiopu | 09.02.2021 | 22:55
Valentin Mihăilă, romantic incurabil! Și-a dus iubita la Milano. Problema? Parma e la retrogradare. Foto
Valentin Mihăilă, romantic incurabil! Și-a dus iubita la Milano. Problema? Parma e la retrogradare. Foto Sursă foto: gsp.ro

Valentin Mihăilă arată că este un romantic incurabil și și-a dus iubita la Milano, probabil pentru a sărbători în avans „Valentine’s day”, pentru că Ziua Îndrăgostiților pică duminică, 14 februarie, cu o zi înainte de meciul Verona-Parma, meci important pentru rămânerea în prima ligă a echipei la care evoluează și Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Andreea Stănuică, iubita lui Valentin Mihăilă, a postat fotografia pe contul său de Instagram spre bucuria urmăritorilor și prietenilor cuplului care abia așteptau noutăți despre ei doi.

Din păcate, Mihăilă nu stă la fel de bine ca în dragoste și cu echipa sa de club, Parma fiind penultima clasată în Serie A, cu doar 13 puncte după 21 de etape.

ADVERTISEMENT

Romanticul Valentin Mihăilă și-a dus iubita la Milano

Valentin Mihăilă a fost cu iubita sa la Milano, iar cei doi s-au fotografiat, prietena sa postând pozele pe contul personal de Instagram. Evident, fotografia a fost însoțită de o descriere de dragoste pentru fotbalist:

„Mi-am găsit drumul să te las să intri, dar nu am avut niciodată vreo îndoială. Stând în lumina aurei tale, am îngerul meu acum”.

ADVERTISEMENT

Iubita sa îl încurajează la fiecare meci din Italia și îi este aproape mereu, cei doi fiind de nedezlipit de trei ani, evident și de pe vremea când Mihăilă îmbrăca tricoul Craiovei.

Poza cu Valentin Mihăilă și iubita sa. Sursă foto: Instagram/Andreea Stănuică
Poza cu Valentin Mihăilă și iubita sa. Sursă foto: Instagram/Andreea Stănuică

Problemele de la Parma nu sunt rezolvate

Valentin Mihăilă a reușit să marcheze un gol în meciul din Cupa Italiei pierdut de Parma, 1-2, cu Lazio, iar fanii vor mai mult de la el, vor să continue să înscrie și în campionat, acolo unde Parma are mare nevoie de fiecare punct pentru a se salva de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Pănă acum, Mihăilă nu a reușit să înscrie în campionat pentru Parma, el intrând pe finalul duelurilor cu Bologna și cu Sampdoria, din ultimele trei etape, dar nereușind să iasă în evidență.

Parma speră să rămână în prima ligă și în sezonul viitor, mai ales acum când a transferat mai mulți jucători tineri și de perspectivă, printre ei aflându-se și Valentin Mihăilă sau Dennis Man.

ADVERTISEMENT
  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!