Sport

Cristi Chivu are oferta pe masă! Antrenorul român poate ajunge la o multiplă câștigătoare de Champions League: contract pe 5 ani

Cristi Chivu are pe masă o ofertă incredibilă! Antrenorul care o pregătește în prezent pe Inter U19 se află pe lista unui club de tradiție al fotbalului european.
30.04.2024 | 17:20
Cristi Chivu are oferta pe masa Antrenorul roman poate ajunge la o multipla castigatoare de Champions League contract pe 5 ani
Cristi Chivu este dorit de un club de top din Europa! Veste importantă primită de antrenorul român. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Cristi Chivu are pe masă o ofertă incredibilă de la Ajax, de 4 ori câștigătoare a UEFA Champions League. „Lăncierii” îi propun antrenorului român un contract ce se întinde pe o perioadă de 5 ani. Cristi Chivu ajunge la final de contract cu Inter U19 chiar în vară.

Cristi Chivu are oferta pe masă! Antrenorul român poate ajunge la o multiplă câștigătoare de Champions League: contract pe 5 ani

Ajax are un sezon sub așteptări, iar „lăncierii” se gândesc deja la stagiunea următoare. În prezent, Ajax ocupă locul 5 în Eredivisie, însă o bună perioadă a campionatului echipa din Amsterdam a cochetat cu zona locurilor retrogradabile din campionatul olandez.

ADVERTISEMENT

Conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Ajax îl vrea pe Cristi Chivu la club și îi pregătesc antrenorului român un contract ce se întinde pe 5 ani. Inițial, antrenorul lui Inter U19 ar urma să fie secundul lui Graham Potter, fostul tehnician al lui Chelsea.

După o perioadă de 2-3 ani, Cristi Chivu ar urma să fie antrenor principal al lui Ajax, club pentru care a evoluat ca jucător în perioada 1999-2003. „Lăncierii” se gândesc la un proiect pe termen lung și au încredere în abilitățile fostului fundaș român.

ADVERTISEMENT

Cristi Chivu ajunge la final de contract cu Inter U19

În vârstă de 43 de ani, Cristi Chivu o antrenează pe Inter U19 din 2021. Echipa Primavera a campioanei Italiei ocupă primul loc în clasament cu Cristi Chivu la margine, cu 63 de puncte, cu 3 etape rămase până la finalul sezonului.

„Contractul lui Chivu expiră pe 30 iunie 2024, iar în vară ar urma să facă pasul la un club mare. Câteva echipe, unele din Italia, iar altele din străinătate, s-au interesat deja de el în ultimele luni, dar românul a decis să rămână la Inter până la momentul potrivit”, a scris Gazzetta dello Sport despre Chivu la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Decizia de a merge la Ajax îi aparține lui Cristi Chivu. „Lăncierii” au câștigat trofeul UEFA Champions League în 1971, 1972, 1973 și 1995. Alături de Ajax, Chivu și-a trecut în palmares titlul în Eredivisie, Cupa și Supercupa Olandei.

Reacție presei din Italia după interesul lui Ajax pentru Cristi Chivu

Jurnaliștii italieni au oferit detalii și au anunțat că scouterii lui Ajax au mers deja la Milano pentru a-l urmări pe Cristi Chivu la meciul Inter U19 – Cagliari U19 din urmă cu 10 zile. ”După un sezon foarte complicat, care nu a fost la înălțimea așteptărilor, Ajax își plănuiește deja viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Printre numele pe care clubul le ia în cacul după John van’t Schip, actualul antrenor al clubului olandez, se numără şi cel al lui Cristian Chivu, acum la cârma lui Inter U19.

‘Lancierii’ văd în fostul lor fundaș un antrenor pentru viitor. Obiectivul ar fi ca acesta să lucreze imediat alături de un antrenor mai experimentat precum Graham Potter, care este în prezent principalul candidat.

Ajax ar vrea să-i ofere lui Chivu un contract pe 5 ani pentru a-l pregăti și dezvolta până când va deveni manager în doi sau trei ani. Scouterii clubului au fost deja în Italia pentru a urmări îndeaproape victoria Inter U19 cu 3-0 în fața lui Cagliari pe 20 aprilie și au putut vedea cum românul este flatat de acest interes”, au scris jurnaliștii italieni de la Tuttomercatoweb.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Cea mai frumoasă româncă! Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din...
Cea mai frumoasă româncă! Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din nou: Visele au devenit mai mari!
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VESTEA ZILEI despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat acum de la SPITAL
VESTEA ZILEI despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat acum de la SPITAL
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Irina Loghin, acuzații grave în cazul lui Florin Piersic. „Bătaie de joc”
Irina Loghin, acuzații grave în cazul lui Florin Piersic. „Bătaie de joc”
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”