Fotbal intern

Valerică Găman, lăsat acasă de Dică! Vrea să plece de la FCSB!

06.05.2018 | 15:04
Valerica Gaman lasat acasa de Dica Vrea sa plece de la FCSB
Valerică Găman în timpul meciului FCSB - CFR Cluj, din Liga 1 Betano.
ADVERTISEMENT

Valerică Găman, lăsat acasă de Dică! Fundaşul vrea să plece de la FCSB la finalul sezonului 2017-2018. Deşi a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică în iarnă, internaţionalul român nu a intrat în planurile tehnicianului pentru meciul pe care “roş-albaştrii” îl vor disputa contra celor de la CSM Politehnica Iaşi, luni, 7 mai, ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Conform informaţiilor FANATIK.RO, Valerică Găman a fost lăsat acasă fără explicaţii. Se pare că decizia a fost luată de Gigi Becali. Finanţatorul FCSB-ului nu este mulţumit de rabdamentul fundaşului din ultima perioadă, iar Găman este hotărât să plece de la vicecampioana României la finalul sezonului 2017-2018.

ADVERTISEMENT

Găman a jucat în 7 meciuri la FCSB

Valerică Găman a ajuns la FCSB în luna ianuarie a anului 2018 şi a semnat un contract valabil până in vara anului 2020. Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, fundaşul în vârstă de 29 de ani a jucat în 7 meciuri pentru FCSB de când a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică.

Marko Momcilovic le-a luat faţa fundaşilor centrali

În mod paradoxal, patru dintre fundaşii centrali de meserie (Mihai Bălaşa, Valerică Găman, Ionuţ Larie şi Artur Jorge) din lotul FCSB-ului au ajuns rezervele unui fundaş care la bază este apărător lateral, Marko Momcilovic.

ADVERTISEMENT

FCSB are în lot şase jucători care pot evolua pe postul de fundaş central. Bogdan Planic, Valerică Găman, Mihai Bălaşa, Marko Momcilovic Ionuţ Larie şi Artur Jorge, dar ultimii doi sunt ca şi plecaţi de la vicecampioana României. Ionuţ Larie şi-a reziliat contractul, iar lusitanului îi expira împrumutul de la SC Braga, iar Gigi Becali nu e dispus să plătească clauza de cumpărare în valoare de 700.000 de euro.

Gigi Becali vrea 2.000.000 de euro pentru Valerică Găman

Valerică Găman a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu Karabukspor. Gigi Becali a decis să nu-i treacă nicio clauză de reziliere în contract şi a anunţat că este dispus să-l vândă pentru 2.000.000 de euro dacă primeşte o ofertă pe numele fundaşului. Mai mult, Găman încasează un salariu lunar de 20.000 de euro pe lună, plus 100.000 de euro la semnătură.

ADVERTISEMENT

“Lui Găman îi dau 20.000 de euro pe lună. I-am zis să aleagă. Ori semnezi şi îţi dau 20.000 de euro şi rămâi liber când vrei, ori îşi dau 100.000 de euro la semnătură şi apoi dacă te vând iau eu banii“, spunea Gigi Becali.

1.000.000 de euro este cota lui Valerică Găman, conform transfermarkt.com