Sport

Valeriu Iftime a râs cu lacrimi când l-a văzut pe Marius Croitoru: „Comunici cu vapoarele, cu rachetele cosmice care se izbesc una în alta?”

Suspendat la partida dintre FCSB și FC U Craiova 1948, Marius Croitoru a fost surprins dând indicații prin telefon. Fostul său patron de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, s-a amuzat copios când a văzut imaginile.
03.08.2022 | 19:40
Valeriu Iftime a ras cu lacrimi cand la vazut pe Marius Croitoru Comunici cu vapoarele cu rachetele cosmice care se izbesc una in alta
Valeriu Iftime a râs cu lacrimi când l-a văzut pe Marius Croitoru: „Comunici cu vapoarele, cu rachetele cosmice care se izbesc una în alta?”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru (41 de ani) a fost suspendat două etape după ce a fost eliminat în primul meci al sezonului, pierdut la Ovidiu, scor 1-2, cu Farul Constanța. Fără antrenor pe bancă, FC U Craiova 1948 a făcut senzație în SuperLiga: victorie cu CFR Cluj (3-1) și remiză pe terenul lui FCSB (1-1).

Valeriu Iftime a izbucnit în hohote de râs când l-a văzut pe Marius Croitoru dând indicații în FCSB – FC U Craiova 1948

La partida de pe Național Arena, antrenorul oltenilor a urmărit jocul de la tribuna oficială. Camerele TV l-au surprins însă în mai multe rânduri cum le dădea indicații „secunzilor” prin intermediul președintelui Marcel Pușcaș și al team managerului Eduard Zelgin.

ADVERTISEMENT

Scenele l-au amuzat copios pe Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, acolo unde Croitoru a antrenat în perioada 2019-2022.

„Sunt momente în viața de zi cu zi când e foarte civilizat Marius Croitoru, dar își pierde rezistența asta în timpul meciurilor. Am avut și aici la Botoșani câteva situații, se certa cu presa.

ADVERTISEMENT

Încercam să-l calmez, dar nu auzea! L-am văzut apoi la meciuri urlând pe margine, pe tușă, eu cred că n-ai niciun fel de beneficiu, de câștig, dacă urli.

Dacă ești suspendat, e o chestie de educație, e de râsul lumii să stai cu două telefoane cum a stat el, parcă ești de la NASA, comunici cu vapoarele, cu rachetele cosmice care se izbesc una în alta ? Ce poate să-i transmită chelbosului ăluia de pe margine la telefon?

ADVERTISEMENT

Facem atât circ degeaba, Marius Croitoru e însă un tip superfain. El bravează foarte tare, joacă un teatru ieftin”, a declarat Valeriu Iftime, la Radio Sport Total FM.

Patronul lui FC Botoșani, suspendat și amendat de FRF

Valeriu Iftime a comenat și pedeapsa pe care a primit-o din partea Comisiei de Disciplină a FRF. Patronul moldovenilor a fost suspendat 6 luni și amendat cu 20.000 de lei din cauza acuzațiilor pe care le-a făcut la adresa lui Horațiu Feșnic, arbitrul barajului de calificare în Conference League, U Craiova – FC Botoșani 2-0.

ADVERTISEMENT

„Nu știu exact cum este cu amenda aceasta. Voi face recurs, dar chiar nu înțeleg de unde și de ce am fost eu suspendat. Știu speța, am mai comentat-o, n-aș vrea să trec peste ea, lucrurile pe care ne depășesc buna conduită, e bine să le uităm, așa că a jigni un om, fie el și arbitru, nu este deloc în educația mea.

S-a întâmplat, mai fac și din acestea, dar important este să realizăm că și arbitrii greșesc foarte tare, iar atunci pe lângă situația concretă mai vorbim și pe lângă subiect. Dacă am sau nu voie să vorbesc, bănuiesc ca orice om din țara aceasta care nu este condamnat pentru vorbire, are voie să vorbească”, a adăugat Iftime.

ADVERTISEMENT