News

Vasile Blaga, la mitingul PNL de la Vaslui: “PSD este în cea mai proastă formă a lui, e rănit dar încă nu e învins”

07.05.2019 | 19:57
Vasile Blaga la mitingul PNL de la Vaslui PSD este in cea mai proasta forma a lui e ranit dar inca nu e invins

Vasile Blaga, aflat la mitingul Partidului Național Liberal de la Suceava, a făcut declarații care nu onorează Partitul Social Democrat. Liberalii au organizat azi, 7 mai, mitingul de lansare a candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Vasile Blaga: “PSD-ul este în cea mai proastă formă”

Vasile Blaga a fost prezent la mitingul de la Suceava unde s-a organizat lansarea candicaților Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare. La evenimentul în cauză au mai fost prezenți și Ludovic Orban, președinte PNL, alături de candidați ai partidului, printre care și Rareș Bogdan, cap de listă la europarlamentare, Cristian Bușoi și Mihai Țurcanu. „Cu cine ne batem noi de 30 de ani? Cu PSD-ul, care, într-adevăr, este în cea mai proastă formă a lui, e rănit dar încă nu e învins. Să nu ne culcăm pe o ureche.

Încă nu e învins. Dar niciodată nu am avut şansă mai mare ca acum să îi îngenunchem”, a spus Blaga, afirmând că social-democraţii vor să fie „patrioţi în Europa”, o Europă care nu îi vrea” pentru că cei din familia lor europeană vor să îi dea afară. De asemenea, Blaga s-a referit la PSD ca fiind cei care nu se țin de promisiuni în privința spotalelor regionale, autostrăzilor sau a prețurilor.

Vasile Blaga a vorbit la mitingul PNL despre PSD
Vasiles Blaga
Sursa Foto: Facebook

“Un kil de cireșe era cât un miel, 100 de lei”

„Săptămâna trecută, un kil de cireşe era cât un miel, 100 de lei. Ăştia sunt. Acum vor să prostească primarii, şi pe unii de la noi mai slabi de înger, cu Fondul de Dezvoltare.

Cică au 10 miliarde de euro, Păi ei nu au bani să dea pensii şi salarii, au luat 3 miliarde de euro împrumut, pe 30 de ani, de o să îi plătească strănepoţii noştri. Ăsta este PSD-ul. De aceea trebuie să fie învinşi”, a mai spus Blaga, afirmând că trebuie mers din casă în casă.