Sport

Se naște o nouă „Academica Clinceni” în Liga 2? Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, preia o echipă din eșalonul secund

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, ar urma să devină noul finanațator de la Unirea Constanța, echipă aflată în Liga 2.
29.08.2021 | 16:40
Se naste o noua Academica Clinceni in Liga 2 Vasile Geambazi nepotul lui Gigi Becali preia o echipa din esalonul secund
Se naște o nouă „Academica Clinceni” în Liga 2? Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, preia o echipă din eșalonul secund
ADVERTISEMENT

Vasile Geambazi a devenit cunoscut după ce a preluat-o pe Academica Clinceni, pe când se afla în eșalonul secund, și a adus mai mulți jucători împrumutați de la FCSB, care au ajutat la promovarea echipei în Liga 1.

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, o preia pe Unirea Constanța

Potrivit GSP, Vasile Geambazi va aplica modelul „Academica Clinceni” la formația de pe malul mării. Mai exact, în perioada următoare, ar urma ca FCSB să împrumute mai mulți jucători la Unirea Constanța.

ADVERTISEMENT

Aproape toți jucătorii de la Unirea Constanța și-au reziliat contractele, din cauza restanțelor salariale acumulate încă de pe vremea când echipa se numea Farul Constanța.

Astfel că, în meciul disputat sâmbătă contra celor de la FC Buzău, Unirea Constanța a trimis în teren o echipă formată din jucători tineri, neexperimentați. Iar rezultatul a fost unul dezastruos: Unirea Constanța a pierdut meciul cu scorul de 0-14.

ADVERTISEMENT

Cristi Pustai, declarație comică după ce FC Buzău „a desființat-o” pe Unirea Constanța cu 14-0

Cristi Pustai, antrenorul celor de al FC Buzău, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre victoria uluitoare obținută în fața Unirii Constanța. Acesta susține că, după meci, jucătorii Buzăului au făcut un clasament, pentru a vedea cine a marcat mai multe goluri.

Într-un mod comic, Cristi Pustai a declarat că jucătorii care n-au înscris în meciul cu Unirea Constanța vor trebui să se vaccineze.

ADVERTISEMENT

În același timp, tehnicianul buzoian a mărturisit că, în acest an, obiectivul echipei sale este clasarea pe locurile 1-10.

„Nu e un scor uluitor, având în vedere că oaspeții au venit cu o echipă de Under 19. După meci, jucătorii care au marcat își făceau un clasament să vadă câte goluri au dat: «Ăla trei, ăla două». Iar cine n-a marcat trebuie să meargă la vaccin, obligatoriu.

ADVERTISEMENT

În primul rând, trebuie să ne gândim la cel mai important obiectiv intermediar: accederea în play-off. Și după să vorbim de altele.

Deocamdată, obiectivul nostru, pe anul acesta, este clasarea pe locurile 1-10, abia în acel moment putem spune că am reușit să îndeplinim un obiectiv.

Într-adevăr, avem evoluții bune, avem trei victorii consecutive”, a declarat Cristi Pustai, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: