News

Vaslui, polul sărăciei: Cine e senatoarea din Vaslui care a dat afară reporterii PRO TV!

15.04.2019 | 16:58
Vaslui polul saraciei Cine e senatoarea din Vaslui care a dat afara reporterii PRO TV

Gabriela Crețu, senatoarea din Vaslui care i-a dat afară pe reporterii PRO TV din birou a afirmat că aceștia nu știu să vorvbească. Din păcate, femeia a a avut o ieșire vehementă în fața jurnaliștilor de la emisiunea ”România te iubesc”, de la ProTV. Totul a pornit de la întrebarea despre inițiativele legislative din Parlament care erau menite să-i ajute pe oamenii din județul în cauză care nu i-au acordat votul.  ”Nu mă tem de servicii, da?”, a spus Gabriela Crețu, după ce a dat jurnaliștii afară din birou, îndreptându-se spre sala de ședințe.

Gabriela Crețu, senatoarea care i-a dat afară pe reporterii PRO TV! „Eu cred că nu ştiţi cu cine vorbiţi“

Gabriela Crețu, senatoarea în vârstă de 54 de ani, este unul dintre cei mai longevivi parlamentari din județul Vaslui. Aceasta a fost: deputat, europarlamentar și senator, din 2004 până în prezent. Jurnaliștii au insistat ca senatoarea să prezinte lucrurile așa cum sunt văzute de aceasta. “De exemplu, ca senator de Vaslui, pentru acești oameni am susținut și am reușit să aducem investiții de… 90 de milioane de lei noi. Eu sunt profesor de științe social-politice și încerc să-i învăț pe oamenii care lucrează în presă să nu întrebe lucruri care nu au relevanță.”

În momentul acela, senatoarea le-a citit cifrele investițiilor pe care l-a susținut în Vaslui, aproximativ de 90 de milioane de lei, după care a răbufnit: ”Dacă aveţi obsesii, vă rog frumos… Noi construim acum un spital excepţional la Vaslui. Eu cred că nu ştiţi cu cine vorbiţi. Ieşiţi afară!. Nu am de ce să vă dau explicaţii!”. ”Nu vreţi să le explicaţi vasluienilor pentru ce vă votează…”, a insistat juralista. ”  

Gabriela Crețu, senatoare care i-a dat afară pe reporterii de la PRO TV
Gabriela Crețu, senatoare care i-a dat afară pe reporterii de la PRO TV

Gabriela Crețu, despre momentele grele din căsnicie: “Oare doamna din fatã nu e nevasta lui…!?”

“Imaginati-vã cã as fi la Parlamentul European sau la Lima, sã zicem, la Summitul UE – America Latinã. Vreo 60 de sefi de state si de guverne; în fața mea stã Ignacio Lula da Silva, presedintele Braziliei; ne întelegem din priviri.

Credeti cã în mintea lui se întreabã “Oare doamna din fatã nu e nevasta lui…!?”, se întreba senatoarea. Reporterii VRN au încercat sã ia legãtura cu Buzatu, dar seful CJ Vaslui nu a rãspuns la apel atunci. ]n 2016, senatoarea a trecut prin clipe grele, atunci i-a spus adio celui cu care a împărtășit o frumoasă poveste de dragoste.