News

Vecinii lui Gheorghe Dincă, citați de urgență la DIICOT. Ce au descoperit anchetatorii

09.08.2019 | 10:30
Vecinii lui Gheorghe Dinca citati de urgenta la DIICOT Ce au descoperit anchetatorii

Anchetatorii continuă cercetările de la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. După ce ieri au fost audiați părinții Alexandrei Măceșanu la Poliția Caracal, astăzi trei dintre vecinii criminalului sunt așteptați la poliție să dea declarații. 

Vecinii lui Gheorghe Dincă luați la întrebări la Poliția Caracal de DIICOT

Vecinii lui Gheorghe Dincă au fost chemați la Poliția Caracal pentru a fi audiați de anchetatorii de la DIICOT. Se pare că inculpatul a sunat familia Luizei Melencu de pe telefonul unui vecin care a fost chemat astăzi pentru a doua zi la audieri. Ieri, bărbatul a ajuns la Poliția Caracal, dar pentru că nu a avut telefonul mobil la el a fost nevoit să mai vină și azi. Alți doi bărbați care au lucrat pentru Dincă vor da astăzi declarații.

Poliția Română și DIICOT continuă cercetările în cazul Caracal. De două săptămâni oamenii legii caută probe și amprente care să-l încrimineze pe Gheorghe Dincă. Astăzi este ultima zi de cercetări în curtea casei de la strada Craiovei pentru că expiră mandatul de percheziție.

Ultima zi de percheziții la casa lui Dincă
Vecinii criminalului din Caracal vor fi audiați astăzi de DIICOT. Sursa foto: impact.ro

Părinții Alexandrei Măceșanu chemați la declarații de DIICOT

Părinții adolescentei de 15 ani care a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă în luna iulie au fost chemați ieri la Poliția Caracal unde au fost audiați de anchetatori. Familia Alexandrei Măceșanu a refăcut traseul adolescentei din ziua de 24 iulie, ziua în care a plecat de acasă. De asemenea, părinții fetei au spus că nu se constituie parte civilă în dosar pentru că viața copilului lor este mai presus de bani.

Anchetatorii au găsit foarte puține probe legat de Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie. Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o și le-a indicat anchetatorilor un loc în pădurea din Caracal unde îi pot găsi rămășițele umane. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop spune că cenușa și oasele găsite în pădure sunt de puțin timp acolo și cel mai probabil au fost ”plantate”.