Life

Vedetele s-au înghesuit la avanpremiera filmului Gaşca Animăluţelor DC. Ana Baniciu a dublat vocea unui personaj. Foto

Mai multe celebrități din România s-au reunit la avanpremiera filmului de animație Gaşca Animăluțelor DC, în cadrul unui eveniment special găzduit de un cunoscut cinema din Capitală.
28.07.2022 | 19:34
Ana Baniciu a dublat vocea unui personaj în cadrul filmului Gașca Animăluțelor DC. Foto: Cineplexx
ADVERTISEMENT

Recent a avut loc evenimentul de lansare al filmului de animație Gașca Animăluțelor DC. Mai multe vedete s-au înghesuit la avanpremieră și nume celebre din showbizul românesc, precum Ana Baniciu, au dublat voci în cadrul producției.

Vedetele au intrat în Gașca Animăluțelor DC. Cine a participat la avanpremieră? Ana Baniciu a și dublat vocea unui personaj

Marți, 26 iulie 2022, a avut loc avanpremiera animației Gașca Animăluțelor DC. Pe lângă faptul că au fost aduse unele dintre cele mai simpatice personaje pe marele ecran de la Cineplexx Băneasa, cinematograful care a găzduit evenimentul, multe dintre vedetele din România au fost prezente.

ADVERTISEMENT

Astfel, printre cei care au avut ocazia să vizioneze filmul pentru prima dată se numără aceia care au și dublat vocile personajelor. Este vorba despre Ana Baniciu, fostă concurentă Asia Express, Gabriella Nastas și Zanana.

Lor li s-au alăturat influenceri și oameni de televiziune ca: Alexandru Constantin, Ioana Picoș, Dan Cruceru, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Aura B, Dumi și Mihai Beldie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, înainte de a intra la film, micuții care și-au însoțit părinții la eveniment s-au bucurat de momente pregătite special pentru ei.

Au petrecut timp alături de animatori profesioniști, au participat la workshop-uri interactive și la tombola cu premii, unde au fiecare a câștigat câte ceva.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în animația Gașca Animăluțelor DC?

Gașca Animăluțelor DC are la bază povestea lui Krypto Super-Câinele și Superman, cei mai buni prieteni care țin piept criminalității din Metropolis.

Atunci când Superman și ceilalți membri ai Ligii sunt răpiți, Krypto este să nevoit să convingă un grup de animale fără stăpân, format din Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița, care și-au descoperit recent puterile, să-i sară în ajutor.

ADVERTISEMENT

Pentru publicul larg, filmul va ajunge la Cineplexx pe 29 iulie, atunci când va avea loc premiera. De altfel, pe lângă vocea Anei Baniciu, spectatorii îi vor recunoaște și pe actorii Șerban Pavlu și Claudiu Bleonț, ei interpretând rolurile principale ale super câinilor Krypto și Ace.

ADVERTISEMENT
Tags: