News

Verdict oficial în cazul morții Ivanei Trump. Trupul primei soții a fostului președinte al SUA a fost găsit de către unul dintre servitori

Prima soție a lui Donald Trump, Ivana, a murit în urma unei căzături pe scările casei sale din Manhattan, ea având de mai multă vreme dificultăți la mers.
16.07.2022 | 11:29
Verdict oficial in cazul mortii Ivanei Trump Trupul primei sotii a fostului presedinte al SUA a fost gasit de catre unul dintre servitori
Ivana Trump a murit la 73 de ani/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Moartea Ivanei Trump este considerată ca una accidentală, au declarat surse din poliția new-yorkeză, citate de către New York Post.

Ivana Trump a murit în urma unei căzături pe scări

Trupul ei a fost găsit lângă scările din interiorul locuinței sale din New York de către unul dintre servitorii săi, lângă o ceașcă de cafea răsturnată.

ADVERTISEMENT

Acesta, împreună cu o menajeră, au venit joi la casa din Upper East Side a Ivanei Trump (73 de ani), însă aceasta nu a deschis ușa și nici  nu a răspuns la telefon.

Cei doi l-au chemat pe administratorul clădirii însă nici  acesta nu a putut deschide ușa întrucât era încuiată de două ori din interior.

ADVERTISEMENT

Finalemente, ușa a fost deschisă de un lăcătuș, iar trupul fostei soții a lui Donald Trump a fost găsit în interior.

Legiștii au stabilit că moartea a fost cauzată de rănile suferite în urma contactului cu obiecte neascuțite, astfel că moartea este considerată ca una accidentală, provocată de contactul în cădere cu treptele scărilor.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Donald Trump avea dificultăți la mers

Un apropiat al Ivanei Trump a relatat că aceasta suferea de dureri la șold și avea probleme la mers astfel că recent nu a mai putut să meargă într-o scurtă vacanță la Hamptons.

Uneori avea probleme să-și mențină echilibrul și avea nevoie de sprijinul unui asistent personal care să o ajute la mers.

ADVERTISEMENT

Ivana Marie Trump, născută Zelnickova în 20 februarie 1949, în Cehoslovacia, a fost o femeie de afaceri, personalitate media, designer de modă, autoare și fost model.

Înainte de a migra în SUA, Ivana a trăit în Canada și s-a căsătorit cu Donald Trump în 1977, ajungând să ocupe poziții cheie de conducere în The Trump Organization. Cei doi au avut împreună trei copii – Donald Jr., Ivanka și Eric – însă au divorțat în 1992.

După divorț, Ivana și-a dezvoltat propriile linii de îmbrăcăminte, bijuterii de modă și produse de frumusețe care au fost vândute pe QVC London și Home Shopping Network.

ADVERTISEMENT
Tags: