Sporturi

Verdict pentru Irina Begu după accidentarea de la Fed Cup! Când va reveni românca

23.04.2019 | 14:21
Irina-Camelia Begu a efectuat un control medical după accidentarea suferită la întâlnirea Franța - România din semifinalele Fed Cup, iar verdictul medicilor este unul îmbucurător

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu a efectuat un control medical după accidentarea suferită la întâlnirea Franța – România din semifinalele Fed Cup, iar verdictul medicilor este unul îmbucurător. Ocupanta locului 83 în clasamentul WTA a călcat strâmb în setul decisiv al partidei cu Pauline Parmentier, pe care l-a și pierdut în cele din urmă.

Verdict pentru Irina Begu după accidentarea de la Fed Cup

Antrenorul Irinei Begu, Adrian Marcu, a anunțat că verdictul medicilor după întâlnirea de Fed Cup dintre Franța și România este întindere de ligamente, iar sportiva română va fi nevoită să ia o pauză cuprinsă între 7 și 10 zile. Astfel, Begu, după ce s-a retras în această săptămână de la turneul de la Istanbul, nu va juca nici în perioada următoare. Cel mai probabil, ea va reveni cu ocazia turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, care va avea loc în perioada 4-11 mai.

Referitor la meciul pierdut de irina begu cu Pauline Parmentier, Adrian marcu a spus: ”La finalul meciului, normal, Irina era foarte afectată. Şi-a dorit foarte, foarte mult să joace foarte bine şi să câştige, să terminăm partida şi să nu ajungem la dublu. Era o victorie care îi stătea la îndemână, s-a văzut că în setul doi a jucat foarte bine. Pauza de la set-set nu a fost bună pentru ea. La începutul decisivului a fost însă un pic mai moale, să spunem, au fost câteva decizii mai puţin bune şi acolo s-a dus setul”.

Momentul în care Irina Begu a resimțit dureri după ce a călcat strâmb în meciul cu Pauline Parmentier
Momentul în care Irina Begu a resimțit dureri după ce a călcat strâmb în meciul cu Pauline Parmentier

”De aceea i-au dat lacrimile la conferinţa de presă”

”La 2-4 a venit şi acel moment când a călcat strâmb şi, normal, când te gândeşti că vrei să dai totul pentru echipă, în momentul acela nu mai găseşti curajul. Eşti foarte, foarte dezamăgit că nu ai reuşit să faci mai mult. De aceea i-au dat lacrimile la conferinţa de presă”, a mai spus Adrian Marcu pentru prosport.ro.

România a fost învinsă de Franța, scor 2-3, în semifinalele Fed Cup și a ratat șansa de a juca în premieră cu trofeul pe masă. Căpitanul nejucător Florin Segărceanu a explicat la revenirea în țară alegerile pe care le-a făcut și a precizat că Mihaela Buzărnescu nu i-a inspirat încredere pentru meciul de simplu de duminică.

Tags: