Sport

Veste cutremurătoare! Chris Evert, fosta mare jucătoare de tenis, a anunţat că are cancer ovarian în stadiul 1

Chris Evert (67 de ani), fosta mare jucătoare de tenis, a făcut un anunț cutremurător! Aceasta susține, printr-o postare pe Twitter, că suferă de cancer ovarian în stadiul 1.
15.01.2022 | 10:46
Veste cutremuratoare Chris Evert fosta mare jucatoare de tenis a anuntat ca are cancer ovarian in stadiul 1
ADVERTISEMENT

Chris Evert este considerată una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie. Aceasta a cucerit 18 titluri de Grand Slam la simplu şi trei titluri de Grand Slam la dublu.

Chris Evert, fosta mare jucătoare de tenis, a anunţat că are cancer ovarian în stadiul 1

Printr-o postare pe Twitter, Chris Evert a anunțat că suferă de cancer ovarian în stadiul 1. Totodată, s-a declarat optimistă că, în scurt timp, chimioterapia va da rezultate pozitive.

ADVERTISEMENT

Fosta mare sportivă le-a mulțumit fanilor pentru faptul că respectă nevoia sa de a se concentra asupra sănătății sale, în această perioadă.

„Sunt foarte norocoasă că s-a depistat devreme şi mă aştept la rezultate pozitive de la planul meu de chimioterapie.

ADVERTISEMENT

Vă mulţumesc tuturor pentru că respectaţi nevoia mea de a mă concentra asupra sănătăţii mele şi a planului de tratament”, a scris Chris Evert, pe contul personal de Twitter.

Martina Navratilova, o mare rivală a lui Evert, a transmis un mesaj de încurajare pentru Evert, fiind conștientă de momentele grele prin care trece.

ADVERTISEMENT

„Suntem cu toţii alături de tine, Chrissie, eşti o adevărată campioană şi nu am nicio îndoială că vei învinge acest adversar urât”, a scris Martina Navratilova.

Chris Evert este născută în 1954, în Fort Lauderdale (Florida). La vârsta de 14 ani, aceasta devenea campioană la categoria sa de vârstă. Ba mai mult, la 15 ani, reușea să o învingă pe Margaret Court, jucătoarea clasată pe locul 1 în lume la acea vreme, într-un turneu din Charlotte, Carolina de Nord.

ADVERTISEMENT

În 2011, Evert a devenit comentator şi analist pentru ESPN, rol pe care îl deţine şi în prezent.

Fosta mare jucătoare de tenis are în palmares 157 de titluri de simplu, reușind să se claseze pe locul 1 în lume timp de şapte ani: 1974 până în 1978, 1980 şi 1981.

Aceasta are trei fii: Colton, Nicholas şi Alexander şi lucrează la Academia de tenis Evert din Boca Raton.

ADVERTISEMENT