Fotbal intern

Veste uriașă pentru CFR Cluj! Neluțu Varga, „tun” de 15 milioane de euro din imobiliare! Toate restanțele au fost plătite

14.03.2019 | 16:18
Veste uriasa pentru CFR Cluj Nelutu Varga tun de 15 milioane de euro din imobiliare Toate restantele au fost platite

FANATIK scria în urmă cu o lună de problemele financiare cu care s-a confruntat Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj fiind nevoit să apeleze la cămătari pentru a plăti o parte din restanțele jucătorilor

Neluțu Varga, „tun” de 15 milioane de euro din imobiliare!

Toate aceste probleme sunt de domeniul trecutului însă. FANATIK dezvăluie că Neluțu Varga a dat un „tun” în domeniul imobiliarelor și a generat încasări de 15 milioane de euro. Cu o parte din această sumă, patronul din Gruia a achitat toate restanțele pe care le mai avea la jucători, astfel că Arlauskis, Camora și compania se pot concentra la maximum acum spre câștigarea celui de-al doilea titlu consecutiv în Liga 1 Betano.

Vestea vine la fix pentru ardeleni, mai ales că înainte de plecarea lui Antonio Conceicao jucătorii au refuzat să intre în cantonament după ce nu și-ar fi primit la timp primele pentru performanțele înregistrate în turul sezonului regulat.

Nelutu Varga are o prezenta discreta in mass-media
Nelutu Varga are o prezenta discreta in mass-media

Cum acest impediment financiar nu mai există, iar CFR traversează o formă grozavă și în plan sportiv, titlul pare tot mai aproape de Gruia. CFR Cluj are patru puncte avans față de Craiova și cinci puncte peste FCSB, în condițiile în care nu a beneficiat de rotunjirea în plus la startul play-off-ului.

Ardelenii joacă în această rundă în deplasare cu Viitorul, formație aflată la rândul său într-o formă grozavă, cu trei victorii consecutive în toate competițiile. Viitorul este totodată una dintre cele două echipe care au învins-o pe CFR în actuala stagiune. Se întâmpla în Gruia, scor 2-1, meci în care trupa lui Hagi a întors rezultatul în ultimele zece minute de joc. Viitorul a jucat bine și la retur, pe care l-a pierdut însă.

CFR poate câștiga titlul în ani consecutivi pentru prima dată în istoria clubului. Totodată, George Țucudean are șanse mari să iasă la rându său golgheter al campionatului pentru al doilea sezon la rând.