Sport

Ce bijuterie de yacht va avea Rafael Nadal! Vezi suma enormă pe care o va plăti pentru ambarcaţiune

21.07.2019 | 08:49
Rafael Nadal şl-a comandat yacht de 5 milioane euro

Rafael Nadal este unul dintre primii trei jucători de tenis ai planetei, alături de Novak Djokovic şi Roger Federer, care au dominat sportul alb de mai bine de un deceniu. Spaniolul este regele autoritar al zgurei, reuşind o performanţă greu de egalat foarte mult timp de acum înainte: nu mai puţin de 12 succese în turneul de Grand Slam de la Roland Garros, competiţia supremă defăşurată anual pe pământ roşu.

Vezi ce bijuterie de ambarcaţiune şi-a comandat Rafael Nadal

Ibericul este recunoscut şi drept ca un personaj excentric, care nu ezită nici un moment să îşi satisfacă orice plăcere, oricât ar fi de costisitosare, după principiul enunţat cu nonşalanţă că o viaţă are omul şi aceea trebuie trăită la maxim. Şi-a creat acasă, la Palma de Mallorca, în inima superbelor Insule Baleare Muzeul Nadal, unde sunt expuse toate trofeele câştigate în carieră şi alte suveniruri de la numeroasele turnee la care a luat parte.

Rafael Nadal este un împătimit al navigatului pe mare sau pe ocean. A mărturisit că dacă unora să călătorească pe apă le provoacă mult disconfort, mai ales fizic, pe el navigatul îl linişteşte, îi dă o excelentă stare de bunădispoziţie. Şi cum nu este omul care doar să spună ceva Nadal a şi trecut la fapte şi s-a plimbat timp de câţiva ani cu un yacht căruia i-a dat un nume destul de ciudat: Beethoven, dar care pare a ieşi curând la pensie.

Rafael Nadal este un împătimit al navigatului. Iată cum arată bijuteria sa

Îl scoate la pensie pe vechiul Beethoven

Asta ca urmare a faptului că El Mundo Deportivo a dezvăluit cum va arăta noua ambarcaţiune pe care Rafa a cumpărat-o pentru uriaşa sumă de 5 milioane de euro, dar care este încă în construcţie. Este un yacht de lux absolut impresionant din toate punctele de vedere, şi ca lungime şi ca model şi ca dotări, un 80 Sunreef Supreme Powe r, pe care îl va avea la dispoziţie la începutul anului viitor.

Rafael Nadal yacht

Yachtul bijuterie al spaniolului are 7 cabine, pe el pot călători lejer 12 persoane, iar dotările interioare şi terasa sunt absolut fantastice. Este una dintre cele mai frumoase zece ambarcaţiuni de agrement din topul bogătaşilor planetei, iar multe dintre dotări au fost realizate după gustul jucătorului, adică de la schema de construcţie standard s-a trecut la anumite adaptări care îi conferă yachtului caracter de unicitate între toate navele din acest tip de agrement.

110 milioane dolari este averea obţinută numai din premii de către Rafa Nadal

82 de turnee a câştigat în carieră, dintre care 18 de Grand Slam

Tags: