Fotbal international

Jucătorul cu cele mai multe trofee în fotbal a avut o copilărie grea. Vezi cum arăta camera în care a locuit Dani Alves

Dani Alves este jucătorul cu cele mai multe trofee din carieră. Brazilianul lui PSG a avut o copilărie grea. Vezi cum arată camera lui Dani Alves ca şi copil.
17.04.2018 | 16:19
Jucatorul cu cele mai multe trofee in fotbal a avut o copilarie grea Vezi cum arata camera in care a locuit Dani Alves

Brazilianul Dani Alves este jucătorul cu cele mai multe trofee cucerite în istorie. 37 la număr şi foarte probabil până la vară va veni şi al 38-lea, pentru că PSG are două obstacole de carton în drumul spre trofeul Cupei Franţei: semifinala cu Caen şi ultimul act cu o echipă din a treia divizie. La 34 de ani Alves mai poate juca încă un an-doi la nivel înalt, cel mai probabil tot la campioana Franţei şi are toate şansele să ajungă la minim 40 de succese. VEZI AICI DETALII.

Dani Alves este tipul de jucător, chiar dacă provine din ţara gleznei fine şlefuite pe plaja Copacabanei, care mai puţin impresionează ca virtuozitate. Însă extrem de luptător şi de muncitor, făcându-şi bine treaba ca fundaş dreapta. Nu degeaba a bifat opt ani la Barcelona, are în CV Juventus şi acum joacă la PSG.

Pentru a ajunge atât de sus, înaintea celor mai mari nume din istoria fotbalului ca număr de trofee (Pele, Maradona, Messi, Cristiano Ronaldo) Dani Alves a muncit mult. Provenea dintr-o familie destul de săracă. tatăl său fiind fermier, dar reuşind cu greu să asigure zilnic cele necesare.

A avut o copilărie cu destule privaţiuni şi camera în care a locuit în acea perioadă este o dovadă perfectă a austerităţii familiei Alves. Dani a reuşit în fotbal şi datorită tatălui, care şi-a dorit mult ca băiatul să devină jucător şi s-a ocupat de el pas cu pas, până ce a fost legitimat la clubul din Bahia, regiunea sa natală.

 

Tags: