Life

Vica Blochina a plătit o sumă uriașă pentru o noapte de cazare la un hotel de 5 stele din Turcia. Mulți români nu cheltuie atât într-o vacanță

Vica Blochina, costuri ridicate pentru o noapte de cazare într-un resort de lux din Turcia. Multă lume nu risipește suma asta.
19.07.2023 | 14:45
Vica Blochina a platit o suma uriasa pentru o noapte de cazare la un hotel de 5 stele din Turcia Multi romani nu cheltuie atat intro vacanta
Vica Blochina, costuri ridicate pentru o noapte de cazare într-un resort de lux din Turcia. Multă lume nu risipește suma asta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a plătit o sumă uriașă pentru o noapte de cazare la un hotel de 5 stele din Turcia. Mulți români nu cheltuie atât într-o vacanță. Blondina a plecat din țară după ce și-a făcut operația de micșorare de stomac.

Vica Blochina, costuri ridicate pentru o noapte de cazare într-un resort de lux din Turcia. Multă lume nu risipește suma asta

Vica Blochina a achitat niște costuri ridicate pentru o noapte de cazare într-un resort de lux din Turcia. Multă lume nu risipește suma asta nici măcar pentru o săptămână întreagă. Vedeta duce o viață de lux și opulență.

ADVERTISEMENT

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă nu se uită la bani când vine vorba de concediile din străinătate. Concret, pentru o noapte într-un hotel unde se află de câteva zile blondina a scos din buzunar 1.028 de euro.

Făcând un calcul simplu pentru 7 nopți a achitat 7.200 de euro, dar este foarte mulțumită de condiții și serviciile de care se bucură. I s-au confirmat toate review-urile pe care le-a citit despre hotel înainte de a face rezervarea.

ADVERTISEMENT

„Ce m-a convins pe mine să vin în acest loc e că în fiecare an sunt invitați pentru oaspeții hotelului cântăreți foarte renumiți. Vin de exemplu J.Lo, Christina Aquilera, Black Coffee, Jason Darulo o să vină acum în vara aceasta.

Mi s-a părut wow, că dacă ești cazat în acest hotel ai totul inclus, chiar și aceste concerte cu mari cântăreți. Este extrem de cald, vreau să spun că e foarte cald, 40 și ceva de grade.

ADVERTISEMENT

Sunt niște servicii wow, unii îți șterg ochelarii, alții îți aduc fructe, deci ești ca în paradis, e tot ce îți dorești. Stăm pe ponton pe mare, aici facem plajă, e suportabilă vremea”, a mărturisit Vica Blochina pentru spynews.ro.

Ce face Vica Blochina în Turcia

Vica Blochina are parte de foarte multă liniște în resortul turcesc, deși ea preferă distracția. Chiar și așa blondina trebuie să stea o perioadă departe de agitație pentru că tocmai a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România este încântată de toate activitățile, mai ales că și-a dorit de mult să ajungă în acest resort de 5 stele. Are parte de condiții foarte bune, de la mâncare până la curățenie.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților