News

Victor Ciutacu, reacție acidă după condamnarea lui Liviu Dragnea. Realizatorul TV vorbește despre înțelegeri oculte

27.05.2019 | 21:55
Victor Ciutacu reactie acida dupa condamnarea lui Liviu Dragnea Realizatorul TV vorbeste despre intelegeri oculte

Jurnalistul, Victor Ciutacu a ținut să comenteze în legătură cu condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea. Realizatorul TV a vorbit despre anumite înțelegeri oculte făcute cu Securitatea și a adus acuzații grave la adresa condamnatului.

Dragnea a făcut înțelegeri oculte cu Securitatea

Jurnalistul scoate din mânecă un as pe care l-a dezvoltat pe blogul personal. Victor Ciutacu a comentat destul de mult pe marginea subiectului condamnării lui Liviu Dragnea. Magistrații au hotărât în cursul acestei zile ca, liderul PSD să meargă după gratii timp de 3 ani și jumătate. ”Nu există înțelegeri oculte făcute cu Securitatea care să fie și respectate; de Securitate, ca să fiu explicit. Execuția lui Dragnea e pe aceeași rețetă ca la Năstase; inclusiv pedeapsa cu executare pentru cea mai blândă acuzație.”, e mesajul pe care Ciutacu l-a afișat pe pagina de Facebook.

Totodată, jurnalistul a ținut morțiș să dezvolte acest subiect și a scris un mesaj amplu pe blogul personal. Tot acesta a spus că, cei care i-au fost alături lui Dragnea vor fi îndepărtați din funcții.  ,,Acum, că PSD a înfrânt grandios, iar oamenii în robe l-au trimis la brutărie pe Dragnea, liderii pesediști au început să gândească în gura mare că Dragnea e istorie, că trebuie să plece, că a îngropat partidul și alte bla-bla-uri de caractere alese care trec de partea poporului. Evident, dacă-i asculți, Dictatorul cu Mustață trebuie să-și ia singur viteză.”, referindu-se aici la politicienii care au adus injurii la adresa lui Dragnea după ce a ajuns după gratii.

Ciutacu consideră că toți, cu mic, cu mare trebuie să-și dea demisia din PSD. ,,Firește că, dacă vorbeții ăștia ar avea bun simț și un dram de onoare, ar trebui să plece toți, la pachet, de la vârful partidului, împreună cu el. Prin lașitatea și slugărnicia lor, pentru avantaje personale și politice, ale lor și ale nulităților promovate în funcții unde nici nu știau să-și citească fișa postului, niște panarame agramate și analfabete, au girat colectiv tot acest dezastru.”

Ciutacu îl face praf pe Dragnea
Liviu Dragnea va sta ,,la răcoare” 3 ani și jumătate
Sursa foto: hepta.ro

Dragnea este singurul vinovat pentru condamnarea de astăzi

,,Da, Dragnea are principala vină pentru ce i s-a întâmplat; și pentru starea PSD. Dar, cât a împărțit același Dragnea bunăstarea, tiranic sau nu, a fost bun și cârcotașii de azi n-au mișcat, cu foarte mici excepții, în front. Orice tentativă timidă de răzvrătire a fost rapid acoperită, cu bani, poziții publice și influență.

Azi, la belea, s-a trezit rectitudinea în ei. Au trecut subit de la “domnu’ președinte” la “bă, nenorocitule”. Doar-doar nu se va trage cu adevărat linia. Pentru că sunt în egală măsură responsabili pentru cel mai tragic și penibil esec din istoria unui partid cândva serios și puternic. Faptul că incearcă să se scoată pe ultima sută nu-i absolvă cu nimic de rolul lor toxic.”, a încheiat jurnalistul