Stiri sportive

Victor Piţurcă, antrenor la CFR Cluj?! “Am auzit că acolo va antrena”

02.06.2018 | 00:29
Victor Piturca antrenor la CFR Cluj Am auzit ca acolo va antrena
ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă, antrenor la CFR Cluj. Ardelenii îşi caută antrenor după ce Dan Petrescu şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj. FANATIK.RO anunţa încă din luna martie că SuperDan va pleca în vară de la echipă, având o ofertă foarte atractivă din punct de vedere financiar din China. Cele mai mari şanse pentru a prelua echipa ardeleană le are în aceste momente Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă, antrenor la CFR Cluj. Fostul selecţioner este dorit de cei din conducerea clubului, care visează ca Piţi sdă califice echipa în grupele Champions League. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii, îl dă pe fostul selecţioner drept înlocuitor al lui Petrescu: “Din câte am auzit, Victor Piţurcă va antrena la CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu” 

ADVERTISEMENT
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Victor Piţurcă, antrenor la CFR Cluj?! “Nu mai discut nimic despre el”

Victor Piţurcă, antrenor la CFR Cluj. Până acum, Dan Petrescu nu şi-a reziliat oficial contractul cu CFR Cluj, însă toată lumea aşteaptă ca acest lucru să se întâmple şi antrenorul să ia din nou drumul Asiei. Gigi Becali nu a vrut să comenteze o eventuală numire a lui Piţurcă la Cluj:

Victor Piţurcă, antrenor la CFR Cluj. “Nu vreau să vorbesc nimic despre Piţurcă, nu mă interesează. Eu am fost prieten bun cu el, dar acum nu mai discut nimic despre el. Nici cu prietenii, când ne întâlnim, nu vreau să vorbesc despre el. Pentru mine e un subiect închis”, a fost reacţia surprinzătoare a lui Gigi Becali, la ProX.

ADVERTISEMENT