Sport

Victor Pițurcă îl sfătuiește pe Louis Munteanu să nu aleagă FCSB: „După 3 etape, s-ar putea să fie tras pe linie moartă”

Victor Pițurcă surprinde cu ultimele declarații despre Louis Munteanu. Îl avertizează asupra lui Gigi Becali și îl sfătuiește să nu aleagă FCSB.
02.05.2024 | 11:30
Victor Piturca il sfatuieste pe Louis Munteanu sa nu aleaga FCSB Dupa 3 etape sar putea sa fie tras pe linie moarta
Louis Munteanu e evaluat la 1,5 milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a vorbit despre un eventual transfer al lui Louis Munteanu la FCSB. Fostul antrenor al FCSB știe de ce atacantul nu este pe placul lui Gigi Becali.

Victor Pițurcă nu e dat pe spate de Louis Munteanu: „Italienii și-au dat seama că nu e de ei”

Victor Pițurcă a vorbit despre tinerii jucători produși de Farul: „Din Academia lui Gică Hagi nu a ieșit un fotbalist super, care să fie vândut cu 30, cu 50 de milioane. În primul rând este vorba despre valoare. Despre muncă, despre personalitate”.

ADVERTISEMENT

„Satana” consideră că Louis Munteanu nu are șanse să joace în Serie A: „Uite, jucătorul Fiorentinei, Louis Munteanu. A mers la Firenze, nu a reușit acolo. Italienii l-au văzut, și-au dat seama că nu e de ei. Aici se bat mai multe echipe pe el”.

„Piți” e convins că există un pericol mare pentru Louis Munteanu dacă va merge la campioana României: „Să zicem că îl ia FCSB-ul. După 3 etape, s-ar putea să fie tras pe linie moartă. Sunt 75% sigur că așa s-ar întâmpla. El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă, avertisment pentru Louis Munteanu: „Dacă se întâmplă la FCSB, gata”

Dacă la Farul i se permit și pași greșiți, cu Gigi Becali situația ar sta cu totul altfel: „Se întâmplă și la Farul să rateze, să aibă meciuri mai slabe. Dacă se întâmplă la FCSB, gata: «Nu e bun, intră Miculescu!». Apoi altul, și așa mai departe”.

Victor Pițurcă consideră că fotbalul românesc are nevoie de mai multe proiecte ca ale „Regelui”: „În România era nevoie de cel puțin 5 Academii cum are Gică Hagi. Gică a luat majoritatea jucătorilor foarte talentați, i-a adus acolo. Și părinții lor au vrut să meargă, a avut condiții.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi fost așa, am fi avut alt fotbal în țară. Sigur, nu i-a fost ușor lui Gică, la un moment dat a avut probleme financiare, se gândea să-și vândă hotelul. Așa am auzit”, a mai spus tehnicianul pentru gsp.ro.

Ce salariu îi oferă Gigi Becali lui Louis Munteanu la FCSB: „Se va face o ofertă pentru Fiorentina”

Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA oferta lui Gigi Becali pentru Louis Munteanu: „Louis Munteanu este unul dintre jucătorii aflați pe lista FCSB-ului. Louis Munteanu a început să vorbească tot mai des în ultimele zile cu jucătorii de la FCSB. Probabil că se va face o ofertă pentru Fiorentina.

ADVERTISEMENT

A fost întrebat prin intermediari apropo de salariu pe care l-ar accepta la FCSB și s-a convenit la un salariu de 20.000 de euro pe lună. În acest moment, piedica în realizarea acestui transfer ar putea fi oferta pe care Gigi Becali o va face celor de la Fiorentina.

L-am auzit pe Gigi Becali că nu vrea să dea foarte mulți bani, având în vedere că este în ultimul an de contract cu Fiorentina. Știu că Gigi Becali îl vrea pe Louis Munteanu, l-a vrut și vara trecută. Prețul pe care Fiorentina l-ar dori pentru Louis Munteanu este de 1,5 milioane de euro”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 4,60 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova - FCSB