Sport

Victor Pițurcă, mesaj răspicat pentru FCSB: „Gigi Becali nu a rămas cu Steaua”

Victor Pițurcă, fostul antrenor al Stelei și al FCSB, a vorbit despre decizia din instanță care le-a dat dreptate celor de la CSA.
25.10.2023 | 12:23
Victor Piturca mesaj raspicat pentru FCSB Gigi Becali nu a ramas cu Steaua
Victor Pițurcă, mesaj răspicat pentru FCSB: „Gigi Becali nu a rămas cu Steaua”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a fost pus la zid de Gheorghe Mustață, însă legenda Stelei consideră că decizia luată de Curtea de Apel București este una firească.

Victor Pițurcă, nemulțumit că Steaua nu are palmaresul pentru perioada 1998-2003: „Clubul să angajeze o firmă de avocatură”

Victor Pițurcă nu e deloc surprins de decizia luată de judecători în procesul pentru palmaresul Stelei: „Decizia era previzibilă, se știa care va fi decizia. Nu cred că își făcea nimeni iluzii că va fi altceva decât ce a fost dat, însă nu sunt mulțumit pentru că există o perioadă în care nu se știe de partea cui e palmaresul. Aici clubul Steaua trebuie să ia măsuri, să angajeze o firmă de avocatură”.

ADVERTISEMENT

„Piți” cere însă o anchetă mai vastă pentru a deconspira tot ceea ce s-a întâmplat în 2003: „Chiar aș merge mai departe ca lumea să fie convinsă de adevăr și să vedem cum această echipă a fost trecută în dreptul lui Gigi Becali, cine a semnat… ca să știm de ce nu a rămas Gigi Becali cu Steaua București. S-a întâmplat ceva atunci și ar trebui să știe lumea.

Lumea în continuare e confuză, unii cred că adevărata Steaua e FCSB. Noi, care suntem de partea Armatei… iar acum s-a dovedit și oficial, legal, că Steaua e Steaua. Ar trebui să se facă lumină în acest caz”, a mai spus legenda Stelei, pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă cere intervenția MApN-ului: „Trebuie să ia măsuri să aibă drept de promovare”

Fostul antrenor a vorbit și despre perioada AFC Steaua: „Atunci era echipa Steaua, era condusă de Viorel Păunescu, era un contract scris. D-asta mă mir și eu. De ce nu se știe cine conducea Steaua, cine era proprietarul Stelei?”.

„Satana” are un mesaj și pentru Ministerul Apărării: „Pașii ar trebui să fie normali. FCSB e FCSB. Steaua să-și vadă de treaba ei, să aibă drept de promovare. Trebuie să ia măsuri în sensul ăsta Ministerul, clubul”.

ADVERTISEMENT

Pițurcă e extrem de deranjat de situația în care a ajuns clubul: „A trecut prea mult timp și e o situație care nu e normală. Mie nu-mi mai vine să merg la meciurile Stelei pentru că sunt doar meciuri amicale sau meciuri ca să nu retrogradeze. Dacă nu poți să promovezi, nu înseamnă nimic Steaua”. 

Gigi Becali spune că i-a făcut „cadou” 1,5 milioane de euro lui Pițurcă

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că i-a dat lui Victor Pițurcă un teren pe un preț de nimic: „I-am dat un teren cu 40.000 de euro, cu 20 de euro metrul, lui Tudorel Stoica. Acum face un milion şi jumătate de euro. I l-am dat la jumătate de preţ.

ADVERTISEMENT

Lui Piţurcă i-am făcut cadou un teren care acum face un milion şi jumătate de euro. Lui Adi Ilie i-am dat teren cu 40 de euro, atât era preţul atunci. Sunt oameni care sunt nerecunoscători în viaţă. Dacă te superi pe cineva, ce câştigi? Supărarea e un drac mare”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Petrolul - FCSB