News

Victor Ponta, dezlănțuit la adresa lui Liviu Dragnea: “Acum se fură cu ordonanța de urgență”

14.04.2019 | 15:27
Victor Ponta dezlantuit la adresa lui Liviu Dragnea Acum se fura cu ordonanta de urgenta

Victor Ponta, președintele Pro România, s-a dezlănțuit la adresa lui Liviu Dragnea, la lansarea candidaților formațiunii pe care o conduce pentru Parlamentul European. Război dintre cei doi a pornit în urmă cu ceva vreme și este pe departe de a se încheia.

Victor Ponta s-a dezlănțuit la adresa lui Liviu Dragnea

De această dată, fostul prim-ministru, cunoscut pentru ideile sale de centru-stânga, le-a promis membrilor Pro România că niciodată nu va fi pentru ei o povară, o jenă sau o rușne, menționând că „niciun lider politic nu-și târăște partidul și echipa pentru problemele personale și nu o ia cu el la tribunal”. Aluzia la Liviu Dragnea nu este doar o aluzie…

Ponta a spus: „Nu am văzut niciodată ca în 2019 mai multă corupţie instituţionalizată. Acum se fură cu ordonanţa de urgenţă, se fură cu hotărârea de guvern şi se fură fără frică pentru că cei care o fac ştiu că o să vină o ordonanţă, o să vină Curtea Constituţională, o să rezolve cineva”.

Victor Ponta, dezlănțuit la adresa lui Liviu Dragnea: “Acum se fură cu ordonanța de urgență”
„Acum se fură cu ordonanța de urgență”

„Să nu ne mai dea ordonanțe în domeniul fiscalității”

Mai mult, Ponta a subliniat că dacă la referendumul din data de 26 mai va fi întrebat dacă e de acord ca oamenii politici condamnați să nu mai ocupe o funcție publică va vota „DA”, adăugând că va vota și pentru ca legile din justiție să nu mai poată fi schimbate prin ordonanțe de urgență.

Victor Ponta, dezlănțuit la adresa lui Liviu Dragnea: “Acum se fură cu ordonanța de urgență”
Război dintre cei doi a pornit în urmă cu ceva vreme și este pe departe de a se încheia

Dacă tot întreabă domnul Iohannis – pe bună dreptate – poporul dacă e de acord să nu mai dăm ordonanțe pe domeniul justiției, în același timp trebuie să întrebe poporul și să votăm da să nu se mai dea ordonanțe în domeniul fiscalității”, a declarat liderul Pro România. În final, a adăugat că afaceriștii din România nu trebuie să se mai teamă că între Crăciun și Revelion se modifică legile și să constate peste noapte că au de plătit taxe noi.