News

Victor Ponta: Kovesi îl iubea pe Sebastian Ghiță! Cum a reacționat fostul deputat după această dezvăluire

17.05.2019 | 09:45
Victor Ponta Kovesi il iubea pe Sebastian Ghita Cum a reactionat fostul deputat dupa aceasta dezvaluire

Fostul premier Victor Ponta i-a șocat pe procurorii de la Secția de anchetare a magistraților, după ce a declarat că fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, îl iubea pe parlamentarul Sebastian Ghiță! Victor Ponta le-a mai spus magistraților că Laura Codruța Kovesi ar fi fost geloasă pe Elena Udrea!

Victor Ponta a declarat procurorilor că Laura Codruța Kovesi l-a iubit pe Sebastian Ghiță

Răsunsul lui Sebastian Ghiță nu s-a lăsat prea mult așteptat. Omul de afaceri a intrat în direct la Antena 3 pentru a face lumină în acest caz! „Îl știm toți pe Ponta. Noi eram tineri acum 10 ani și am trăit niște vremuri în care Kovesi se vedea sabia justiției.

Declarațiile lui Ponta (de la audierea din Secția de anchetare a magistraților, n.r.), chiar dacă punctual vizează o conversație la care am participat și eu cu doamna Kovesi, ea cam așa a zis. Nu arătau (spusele lui Kovesi, n.r.) decât aroganța, superioritatea, felul în care ne trata atunci – pe dânsul ca premier, pe mine ca membru al Parlamentului.

Lura Codruta Kovesi era geloasa pe Eena Udrea

Laura Codruța Kovesi, geloasă pe Elena Udrea

Kovesi spunea în fața: Dacă mă mai enervezi, te arestez. (…) Nu am avut o relație sentimentală nici de alt tip nici cu Codruța Kovesi, nici cu Elena Udrea. (…) Codruța nu e nici proastă, nici sentimentală. Suspectăm alt personaj de astfel de sentimentalisme.

Vorbim despre Băsescu. Dânsul a introdus sentimentalismul în politică și în treburile țării. Atât în ceea ce o privește pe Codruța – altfel nu se jusitifică de ce a numit-o de atâtea ori, cât și în ce o privește pe Elena”, a declarat Sebastian Ghiță, la Antena3.

La rândul său, fostul premier Victor Ponta a confirmat cele spuse în fața procurorilor, menționând că discuția în cadrul căreia Laura Codruța Kovesi i-ar fi spus că îl iubește pe Sebastian Ghiță și că se vede prea mult cu Elena Udrea a avut loc în 2014, la o zi de naștere. Ponta a făcut aceste declarații în fața procurorilor Secției de anchetare a magistraților, când a fost chemat în calitate de martor în dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, în care Kovesi este inculpat.