Fotbal intern

Victor Rîmniceanu este portarul dorit de Becali la FCSB! S-a autopropus şi anul trecut: “Te fac campion, nea Gigi!”

03.02.2019 | 16:04
Victor Rimniceanu este portarul dorit de Becali la FCSB Sa autopropus si anul trecut Te fac campion nea Gigi

Gigi Becali a tunat la adresa jucătorilor săi de la FCSB după remiza din primul meci din 2019. Elevii lui Mihai Teja au terminat la egalitate, scor 1-1, în compania celor de la Dunărea Călărași, iar patronul FCSB a dat de pământ cu jucătorii din apărare, dar și cu portarul Cristi Bălgrădean. „Bălgrădean nu e portar, e om care doarme în poartă”, a spus Gigi Becali despre „Pufi”, iar FANATIK a aflat deja care este jucătorul pe care îl va aduce în locul lui. Este vorba de Victor Rîmniceanu, fost campion al României cu Viitorul Constanța.

FANATIK a aflat că Gigi Becali s-a interesat de situația în care se află Victor Rîmniceanu, pe care l-a dorit și anul trecut. Portarul chiar s-a autopropus la FCSB, după plecarea lui Florin Niță în Cehia. Goalkeeper-ul i-a trimis un mesaj lui Gigi Becali în care îi promitea că va câștiga titlu. „Rîmniceanu mi-a dat mesaj şi mi-a zis: Nea Gigi, transferă-mă la Steaua că te fac campion, cum am făcut-o pe Viitorul”, povestea atunci patronul FCSB. Rîmniceanu a fost portarul titular al Viitorului în sezonul în care dobrogenii au ieșit campionii României. Cu toate acestea, el a plecat în iarna anului trecut la Sepsi Sfântu Gheorghe, acolo unde a jucat 6 meciuri. În prezent, el este liber de contract.

Victor Rîmniceanu, dorit de Gigi Becali în locul lui Bălgrădean

În ciuda promisiunii făcute de Rîmniceanu, Gigi Becali l-a adus în iarna anului trecut pe Cristi Bălgrădean. Fostul portar al lui Dinamo și Concordia Chiajna a fost titular de drept la FCSB, dar s-a accidentat și a ratat returul partidei cu Hajduk Split, meci în care Andrei Vlad a comis o eroare care i-a costat pe roș-albaștri calificarea în grupele Europa League.

Cristian Bălgrădean a gafat la meciul Dunărea Călărași – FCSB

Acum, Bălgrădean se află pe lista neagră a lui Becali după gafa comisă la golul înscris de Ndiaye Mediop la meciul cu Dunărea Călărași. Finanțatorul FCSB nu l-a iertat pe „Pufi” după meci: „Cică Bălgrădean cel mai bun portar, când ne-a fost lumea mai draga ne-a curățat. Un portar și doi fundași centrali, asta trebuie să luăm noi! Repede, repede, urgent că nu avem cu cine să jucăm. Până atunci o să apere Vlad și gata. Bălgrădean nu e portar, e om care doarme în poartă, păi ce, ai autism? Însamnă că te gândești la cai verzi pe pereți. E prea multă debandadă…cine vrea și cine nu vrea să gol Stelei“, a comentat Gigi Becali, a doua zi după meci.

600.000 de euro este cota lui Victor Rîmniceanu, potrivit transfermarkt