News

Victor Slav, cuvinte dure către Bianca Drăgușanu: “Cea mai mare calitate a ta e că ești fosta mea soție”. Cum a reacționat aceasta

14.04.2019 | 13:18
Victor Slav cuvinte dure catre Bianca Dragusanu Cea mai mare calitate a ta e ca esti fosta mea sotie Cum a reactionat aceasta

Surpriză de proporții. Bianca Drăgușanu, față în față cu Victor Slav. Cei doi și-au aruncat o serie de replici înțepătoare, s-au cercetat cu privirea din cap până în picioare și au ajuns la dezvăluiri pe care până atunci le-au ținut ascunse.

Victor Slav nu o iartă pe Bianca Drăgușanu

Apariția fostei partenere de viață l-a luat prin surprindere pe Victor Slav. Scenele inedite au avut loc la filmările pentru emisiunea Vulturii de noapte. La înțepăturile dintre cei doi a asistat și Cătălin Botezatu, cunoscutul designer de modă fiind de asemenea invitat în cadrul show-ului, scrie Wowbiz.

Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă” , i-a spus prezentatorul emisiunii Vulturii de Noapte Biancăi Drăgușanu, moment în care fosta sa parteneră de viață a rămas pur și simplu fără replică.

Victor Slav a ironizat-o pe Bianca Drăgușanu
Victor Slav a ironizat-o pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au făcut senzație la Vulturii de Noapte

Spectaculoasa ediție va putea fi urmărită marți, la Kanal D, cu începere de la orele 23:00. Tot atunci, telespectatorii vor afla motivul incredibil pentru care Victor Slav a primit o palmă zdravănă din partea Biancăi Drăgușanu, chiar sub ochii lui Cătălin Botezatu, fostul iubit al blondinei.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit recent că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. Vedeta a fost sfătuită de medici să aibă mai multă grijă în această privință, pentru că diabetul de care suferă se poate agrava.

Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”.

„ De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas” , a mai spus blondina. Și cum aceste probleme nu ar fi de ajuns,  ea a avut niște dureri crunte și a fost nevoită să ajungă la ortoped. Acesta i-a transmis că ar putea fi vorba de o afecțiune de menisc și i-a recomandat să facă un RMN, pentru a stabili cauzele exacte.