News

Video. Accident grav pe Drumul Morții: un decedat și mai mulți răniți. Imagini terifiante pe șosea

Un accident extrem de grav a avut loc vineri după-amiază în Buzău, pe Drumul Morții. Un om a murit și mai mulți au fost răniți după coliziunea a două mașini.
23.02.2024 | 16:43
Video Accident grav pe Drumul Mortii un decedat si mai multi raniti Imagini terifiante pe sosea
Accident grav pe o șosea din Buzău: un decedat și patru răniți, pe Drumul Morții. A intervenit elicopterul SMURD. Sursa foto: DRPD Buzău
ADVERTISEMENT

Un accident rutier cumplit a avut loc vineri pe Drumul Morții – DN2-E85 în județul Buzău. Evenimentul, în care au fost implicate două mașini, s-a soldat cu un mort și mai mulți răniți.

Accident grav pe o șosea din Buzău: un decedat și patru răniți, pe Drumul Morții. A intervenit elicopterul SMURD

Din primele informații, în tragedia rutieră din județul Buzău au fost implicate două autoturisme conduse de doi bărbați. E vorba de un șofer de 64 de ani, respectiv un altul de 63 de ani.

ADVERTISEMENT

Conform detaliilor preliminare, în timp ce se deplasa pe direcția Buzău – Focșani, șoferul de 64 de ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra volanului. Astfel, a intrat în coliziune cu o altă mașină condusă din direcția opusă de către un bărbat de 63 de ani, din Bacău.

Impactul deosebit de violent s-a soldat cu decesul șoferului de 64 de ani. A mai fost rănită și o femeie de 46 de ani, din Vrancea, din vehiculul său. S-au mai ales cu leziuni șoferul din Bacău și două pasagere din mașina acestuia. E vorba de femei în vârstă de 63 și 54 de ani, ambele din Bacău.

ADVERTISEMENT

”Din primele date de la faţa locului a reieşit că în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Buzău către Focşani, un şofer de 64 de ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus pe sensul opus de mers, de către un bărbat de 63 de ani, din Bacău.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 64 de ani, din Vrancea, rănirea pasagerei acestuia, o femeie de 46 de ani, din Vrancea, rănirea şoferului din Bacău şi a 2 pasagere din maşina acestuia, 2 femei în vârstă de 63 şi 54 de ani, din Bacău”, a transmis IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT

Zeci de minute, din cauza acestui accident, circulația rutieră a fost blocată pe DN2, la km. 149+300, la intrare în Râmnicu Sărat, dinspre Focșani. După acest eveniment s-a întocmit un dosar penal. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Zi de vineri cu mai multe accidente în țară

Tot vineri, un alt accident rutier grav avut loc pe DN (1B) între localităţile Merei şi Lipia. Potrivit IPJ Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Ploieşti către Buzău, o şoferiţă de 49 de ani, din Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi a ieşit în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea femeii. Ea a ajuns spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Un accident a avut loc și în vestul țării, în municipiul Arad. A fost implicat un singur autoturism. Incidentul a necesitat intervenția rapidă a pompierilor militari de la Detașamentul Arad.

Potrivit informațiilor furnizate de Centrul InfoTrafic, în urma accidentului a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a rămas blocat în autoturism.

ADVERTISEMENT