News

Video. Bărbați salvați de trupele speciale, după ce au fost sechestrați într-o locuință. Agresorul era fiul unuia dintre ei

Un bătrân a fost închis în casă de fiul său și a amenințat cu un cuțit o altă persoană venită în vizită. Polițiștii au intervenit în forță pentru a-l imobiliza pe agresor
06.02.2024 | 12:28
Video Barbati salvati de trupele speciale dupa ce au fost sechestrati intro locuinta Agresorul era fiul unuia dintre ei
Bâtrân salvat de trupele specilae de mânia fiului Foto: Hepta / captură video
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 46 de ani și-a închis în casă tatăl de 75 de ani și a amenințat cu cuțitul o altă persoană, de 57 de ani, venită în vizită. Polițiștii au fost alertați imediat de bătrân și au intervenit cu forțele speciale pentru a-l imobiliza pe agresor.

Conflict familial periculos: tată sechestrat de fiul său

La fața locului poliția a venit cu un negociator pentru a-l convinge pe bărbatul de 46 de ani să nu recurgă la un gest extrem. În timpul negocierilor cu bănuitul, oamenii legii au constatat că acesta bloca accesul în locuință și refuza orice dialog și avea un comportament agitat și incoerent.

ADVERTISEMENT

„La data de 5 februarie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București -Secția 18 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 10.00, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, un bărbat este amenințat de către fiul său, cu un obiect tăietor-înțepător, acesta nepermițându-i să părăsească locuința.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, care a relatat verbal faptul că, în jurul orei 09.30, s-a deplasat la adresa menționată, pentru a-i vizita pe un bărbat și pe fiul acestuia, moment în care, cel din urmă l-ar fi amenințat un obiect tăietor-înțepător.”, potrivit Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

 

Poliția l-a pus la pământ pe agresor

Datorită zgomotelor și strigătelor auzite din interior, polițiștii au decis să intre în locuință, spărgând ușa, unde l-au găsit pe cel reclamat și l-au imobilizat. Din fericire, victima a fost scoasă în siguranță din locuință.

În interior s-a găsit și obiectul amenințării, care a fost ridicat și sigilat pentru investigații ulterioare. Astfel, Poliția Capitalei continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate ce l-a determinat pe atacator să recurgă la acest gest.

ADVERTISEMENT

Agresorul a fost transportat la spital

Bărbatul de 46 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și internat ulterior. Cu toate acestea, niciuna dintre persoanele implicate nu prezenta semne de agresiune vizibile.

În urma evaluării riscului, s-a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bănuitului pe o perioadă de 5 zile. Cu toate acestea, victimele au refuzat să depună plângere împotriva celui care i-a agresat și sechestrat.

ADVERTISEMENT

Investigațiile continuă sub supravegherea autorităților competente, iar bărbatul de 46 de anu este cercetat acum pentru infracțiunile de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare.

ADVERTISEMENT