Video

VIDEO / FABULOS! Arbitra îmbrîncită de Guardiola a ţinut CAPUL DE AFIŞ cu alte 3 incidente pe terenul de fotbal!

Bibiana Steinhaus a fost arbitra de rezervă a meciului dintre Borussia Monchengladbach şi Bayern Munchen, încheiat 0-0. În prelungirile meciului, Guardiola a tras de arbitra de rezervă,...
27.10.2014 | 19:54
VIDEO  FABULOS Arbitra imbrincita de Guardiola a tinut CAPUL DE AFIS cu alte 3 incidente pe terenul de fotbal

Bibiana Steinhaus a fost arbitra de rezervă a meciului dintre Borussia Monchengladbach şi Bayern Munchen, încheiat 0-0. În prelungirile meciului, Guardiola a tras de arbitra de rezervă, arătîndu-i acesteia că jucătorii gazdelor trag de timp şi nu vor să repună mingea în teren. Bibiana a fost împinsă şi apucată de mînă, felicitînd-o ironic pentru deciziile arbitrilor.

Loading the player…

Arbitra nu este însă la primul “accident” din cariera de arbitru. Bibiana Steinhaus a fost protagonistă în media în alte 3 rînduri. Primul incident care a avut-o pe arbitră în centrul atenţiei a avut loc în anul 2010 la un meci dintre Hertha Berlin şi Alemania Aachen. În timpul meciului, Peter Niemeyer de la Hertha a atins-o din greşeală pe sîni pe arbitră, imaginile făcînd înconjurul lumii, mai ales că Bibiana a avut simţul umorului şi a avut puterea de a glumi pe seama acestui fapt.

Incidentul s-a repetat, în martie 2013 la un meci dintre Kaiserslautern şi Ingolstadt cînd Andre Mijatovic de la oaspeţi a apucat-o, din greşeală spune el, tot de sîni pe arbitră. Aceasta nu a reacţionat nici de această dată motivînd că a fost concentrată pe arbitraj. 

bibi

 

Al 3-lea şi ultimul incident comic în care Bibiana Steinhaus a fost implicată a avut loc în 2012, cînd a fost al 4-lea oficial la Augsburg – Stuttgart  (1-3). Atunci, Molinaro a fost controlat la ghete şi la uniformă de arbitră, cum cere regulamentul, deşi acesta avea încă şorţul în vine. 

boboboobo