Fotbal international

VIDEO / Părinţii lor au scris ISTORIE, ei le calcă pe urme! Cei mai talentaţi copii de fotbalişti

Zinedine Zidane, David Beckham, Gheorghe Hagi. Francesco Totti sau Diego Simeone sînt doar cîţiva din fotbaliştii care şi-au pus amprenta pe acest sport de-a lungul timpului. Fiecare copil...
08.04.2015 | 13:43

Zinedine Zidane, David Beckham, Gheorghe Hagi. Francesco Totti sau Diego Simeone sînt doar cîţiva din fotbaliştii care şi-au pus amprenta pe acest sport de-a lungul timpului. Fiecare copil visează să ajungă într-o zi la performanţele pe care le-au realizat cei mai mari jucători de fotbal. Însă, situaţia se schimbă cînd micuţii sînt fii fotbaliştilor de legendă. 

Presiunea şi aşteptările publicului sînt foarte mari atunci cînd un copil poartă pe spate numele Zidane, Hagi sau Beckham. Cel mai apropiat exemplu este cel al lui Ianis Hagi, băiatul lui Gică Hagi, care a fost în atenţia presei de la cîţiva ani. Din fericire, Ianis devine încet încet unul dintre cei mai buni tineri jucători români şi toată lumea speră să calce pe urmele tatălui său.

Dar cine sînt cei mai talentaţi copii de fotbalişti? Englezii de la bleacherreport.com au realizat un top al jucătorilor care merg cu succes pe urmele părinţilor.

1. Enzo Zidane

Fiul lui Zinedine Zidane a debutat sub conducerea tatălui său la echipa secundă de la Real Madrid. Ajuns la vîrsta de 19 ani, tînărul Zidane a devenit deja unul dintre cei mai buni oameni de la Real Madrid B reuşind să înscrie golul victoriei împotriva rivalilor de la Atletico Madrid.

2211_zidane_blog-1416137660

2. Christian Totti

Fiul lui Francesco Totti a debutat la vîrsta de 9 ani la grupele de juniori de la AS Roma. I-a uimit pe toţi prin tehnica pe care o are la vîrsta lui,

francesco e cristian totti

3. Brooklyn Beckham

Fiul lui David Beckham joacă pentru Arsenal şi nu pentru Manchester United, aşa cum a făcut tatăl său. Un filmuleţ cu Beckham jr. a făcut furori pe internet, Brooklyn reuşind să îl ridiculizeze pe tatăl său cu un dribling pe terenul de antrenament.

beckham-brooklyn_2720319b

4. Joe van der Saar

După Kasper Schmeichel, fiul lui Peter Schmeichel care e portar de primă ligă şi fiul lui Edwin van der Saar, Joe, visează să devină un portar mare ca şi tatăl său. Edwin nu îl menajează însă şi asta a demonstrat-o la un meci amical de pe Amsterdam Arena cînd a apărat penalty-ul bătut de fiul său în vîrstă de 9 ani.

Edwin van der Sar Testimonial - Afscheid Edwin van der Sar

5. Shane şi Justin Kluivert

Fostul mare atacant olandez, Patrick Kluivert are de ce să se mîndrească. Fiul său mai mare, Justin este unul dintre cei mai promiţători juniori au lui Ajax la 15 ani. Fratele său mai mic, Shane Kluivert, în vîrstă de 7 ani demonstrează încă din fragedă pruncie că are fotbalul în sînge:

750Kluivertek

Tags: