VIDEO / Povestea “INVADATORILOR” de la Tottenham – Partizan! Au milioane de fani pe reţelele de socializare şi anunţă următoarea LOVITURĂ

Meciul din Europa League dintre Tottenham şi Partizan, încheiat 1-0, a fost întrerupt 10 minute în prima repriză din cauza  a 3 suporteri care au intrat pe teren. Situaţia a fost una ciudată...
29.11.2014 | 00:01
VIDEO  Povestea INVADATORILOR de la Tottenham  Partizan Au milioane de fani pe retelele de socializare si anunta urmatoarea LOVITURA
ADVERTISEMENT

Meciul din Europa League dintre Tottenham şi Partizan, încheiat 1-0, a fost întrerupt 10 minute în prima repriză din cauza  a 3 suporteri care au intrat pe teren. Situaţia a fost una ciudată pentru că suporterii au intrat în perioade diferite din prima repriză, avînd bluze identice. Arbitrul a decis întreruperea meciului după ce a intrat şi al treilea suporter, forţele de ordine de pe White Hart Lane fiind depăşite de incidente. 

dodod

Britanicii au aflat repede cine sînt cei 3 “invadatori”. Nu sînt doar simpli suporteri, ei sînt cunoscuţi în mediul online pentru videoclipurile amuzante pe care le postează şi glumele pe care le fac. Mai mult, Gomes Garcia, Nathan Brown şi Dan Jarvis au milioane de fani în mediul online, ei fiind membri ai site-ului de glume Trollstation. Mai mult, ei şi-au anunţat înainte de meci intenţia de a intra pe teren.

ADVERTISEMENT

1

Cei trei au făcut un pariu înainte de meci, care rezistă cel mai mult pe gazon. Primul dintre ei a fost campion, Nathan Brown reuşind să stea mai bine de un minut pe teren, reuşind să îşi facă şi selfie-uri profitînd de lipsa de reacţie a stewarzilor. Ceilalţi doi nu au reuşit să rămînă atît de mult, fiind repede placaţi de forţele de ordine. După meci, un complice al celor 3 a postat un filmuleţ amuzant cu “desfăşurarea operaţiunii” care a devenit viral pe internet: 

Seara s-a terminat prost pentru cei trei, care au fost reţinuţi de poliţie pentru că au intrat pe teren, englezii scriind că ei sînt în continuare în arest. “Invadatorii” de pe White Hart Lane au antecedente. Unul dintre ei l-a întrerupt pe actorul şi comediantul britanic, Russel Brand în timpul unui spectacol:

ADVERTISEMENT

russ

Site-ul Trollstation de care aparţin cei trei a mai pus în scenă glume, printre cele care au atras atenţia presei fiind cea în care au organizat în metroul londonez un club de striptease.

troll

Cei de la TrollStation nu se opresc aici. Se pare că obiectivul de a atrage atenţia presei a mers de minune la meciul de ieri şi pregătesc o nouă lovitură. În această dimineaţă, reprezentanţii site-ului îi provocau pe fani să aleagă următorul stadion: “Întrebarea e, Emirates sau Stamford Bridge?” 

ADVERTISEMENT

troll3232

 

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Tottenham, avînd în vedere incidentele petrecute la meciul cu Partizan. Londonezii riscă cel mult o amendă, conform presei engleze.

Tottenham şi-a asigurat calificarea mai departe în Europa League odată cu victoria de ieri, în care fostul stelist Vlad Chiricheş a fost integralist.

ADVERTISEMENT

De la Jimmy Jump la Remy Gaillard

Nu doar englezii au suporteri care să tulbure desfăşurarea meciurilor. Spaniolul Jaume Marque, cunoscut sub numele de Jimmy Jump a făcut carieră din întreruperea meciurilor.

jimmy-jump

Jimmy Jump a intrat pe teren în finala Euro 2004, finala Ligii Campionilor din 2007, finala campionatului Mondial din 2010 şi în multe alte competiţii majore. VEZI VIDEO cu Jimmy Jump la finala Cupei Mondiale: 

Jimmy Jump nu s-a oprit doar la a întrerupe meciuri de fotbal şi a ales să fie actor într-o arie mai largă de manifestări sportive şi artistice. El a intrat pe circuitul din Barcelona în timpul Marelui Premiu de Formula 1, a “participat” la meciuri importante de rugby, baschet, polo, dar şi în finala Eurovision din 2010. VEZI VIDEO cu Jimmy Jump în Marele Premiu de Formula 1: 

VIDEO Jimmy Jump la Eurovision: 

Un alt personaj celebru pentru glumele pe care le face e francezul Remy Gaillard care s-a deghizat în voleibalist la un meci al naţionalei Franţei şi a intrat pe teren la imn pe care l-a cîntat alături de ceilalţi jucători.

mqdefault

VIDEO Remy Gaillard la volei:

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: