Simona Halep

VIDEO / Halep, fără victorie cu adversara din “optimi”! Vezi rezumatele partidelor de azi noapte

UPDATE / În optimile de finală, Simona Halep va juca împotriva belgiencei Yanina Wickmayer (25 de ani, locul 80 WTA). Românca a pierdut toate cele 3 meciuri directe de până acum şi nu a...
23.01.2015 | 16:10
VIDEO  Halep fara victorie cu adversara din optimi Vezi rezumatele partidelor de azi noapte

UPDATE / În optimile de finală, Simona Halep va juca împotriva belgiencei Yanina Wickmayer (25 de ani, locul 80 WTA). Românca a pierdut toate cele 3 meciuri directe de până acum şi nu a cîştigat nici măcar un set!

“M-a învins de fiecare dată cînd am jucat cu ea, dar următorul meci va fi altă poveste, pentru că mi-am îmbunătăţit mult jocul. Am şansa mea de a o învinge, dar mă aştept la un meci foarte greu. Este foarte înaltă şi foarte puternică. A fost în Top 20 în trecut, o cunosc. Loveşte mingea foarte, foarte puternic, serveşte bine. Dar rămîn concentrată pentru fiecare punct şi voi lupta pentru victorie. Trebuie să mă mişc rapid şi să-mi fac jocul, să fiu agresivă şi să joc repede”, a declarat ocupanta locului 3 în clasamentul WTA.

UPDATE / Simona Halep îşi promovează tot mai mult brand-ul Halepano. Ultimul exemplu: a pus o poză pe o reţea de socializare cu poza respectivă.

648910-halep

******************************************************************

VIDEO SIMONA HALEP IRINA BEGU OPTIMI AUSTRALIAN OPEN. GAME, SET, MECI! Simona Halep s-a calificat în optimile de finală, unde mai devreme şi-a asigurat prezenţa şi Irina Begu! Vezi rezumatul!

http://youtu.be/Uh5VfrjW-CI

VIDEO SIMONA HALEP IRINA BEGU OPTIMI AUSTRALIAN OPEN. CLICK AICI PENTRU REZUMATUL CALIFICĂRII IRINEI BEGU!!! A PLÎNS PE TEREN!!!

VIDEO SIMONA HALEP IRINA BEGU OPTIMI AUSTRALIAN OPEN. În optimi, româncele vor juca după cum urmează: Simona Halep cu belgianca Yanina Wickmayer, care a eliminat-o pe cap de serie nr 14, Sara Errani, scor 4-6, 6-4, 6-3, în timp ce Irina Begu va da piept cu Eugenie Bouchard, cap de serie nr 7, învingătoare cu 7-5, 6-0 cu Caroline Garcia.

DOLIU!!! TRAGEDIE IN ACEASTA NOAPTE!!! LAURENTIU REGHECAMPF PLANGE LA ARABI… “A MURIT”!!! 

program

6-5! BREAK SIMONA! Românca serveşte pentru meci!

5-5! BREAK Mattek-Sands! Halep nu se mai concentrează şi a pierdut 4 gameuri la rînd!

5-4! Simona s-a lăsat purtată de val, fiind foarte aproape de victorie, şi i-a permis jucătoarei din SUA să se apropie la un singur game.

5-3. Mattek-Sands nu se dă bătută! Face break-ul şi serveşte pentru 5-4.

5-2. Mattek-Sands prelungeşte partida.

5-1! Simona şi-a întrat în mînă şi pare de neoprit! LA UN GAME DE OPTIMILE DE FINALĂ!

4-1! Un nou break reuşit de Simona! Victoria este foarte aproape!

3-1! Românca îşi cîştigă uşor serviciul, la 15, şi conduce cu 3-1

2-1! Mattek-Sands cîştigă primul game din actul secund.

2-0 pentru SIMONA! Românca a început perfect actul secund!

1-0! BREAK SIMONA HALEP! Românca începe setul perfect şi face break-ul!

*****************************************************************************************

VIDEO SIMONA HALEP IRINA BEGU OPTIMI AUSTRALIAN OPEN. 6-4! SET SIMONA HALEP! Românca este foarte aproape de o calificare în optimile de finală, unde Irina Begu şi-a asigurat deja prezenţa.

5-4! Mattek- Sands îşi cîştigă serviciul şi acum Simona serveşte pentru set!

5-3! Românca îşi consolidează serviciul şi conduce cu 5-3 în primul set!

VIDEO SIMONA HALEP IRINA BEGU OPTIMI AUSTRALIAN OPEN. FINAL DE MECI LA DUELUL DINTRE IRINA BEGU ŞI CARINA WITTHOEFT! ROM NCA SE IMPUNE CU 6-4, 6-4 ŞI SE CALIFICĂ ÎN OPTIMILE DE FINALĂ. ÎN TURUL URMĂTOR IRINA BEGU VA JUCA ÎMPOTRIVA CANADIENCEI EUGENIE BOUCHARD, CAP DE SERIE NUMĂRUL 7!

TENNIS-AUS-OPEN

4-3! BREAK SIMONA HALEP! Românca este la două gameuri de cîştigarea primului set!

3-3! Simona serveşte în continuare perfect şi îşi cîştigă serviciul. 

2-3. Halep a avut o minge de break, dar jucătoarea din SUA a reuşit să revină şi să îşi păstreze serviciul.

2-2! Echilibru în debutul partidei. Fiecare jucătoare şi-a cîştigat serviciul.

ÎN CAZUL ÎN CARE SE CALIFICĂ ÎN OPTIMILE DE FINALĂ SIMONA HALEP O VA ÎNTÎLNI PE BELGIANCA YANINA WICKMAYER, CARE A TRECUT DE SARA ERRANI ÎN TREI SETURI, SCOR 4-6, 6-4, 6-3.

1-2 Din nou un serviciu foarte bun din partea americancei.

1-1! Românca reuşeşte să îşi cîştige cu uşurinţă primul serviciu.

0-1 Mattek Sands serveşte bine şi îşi cîştigă primul serviciu.

A început partida! Hai Simona!

05:30 Mergea a obţinut, alături de Dominic Inglot, calificarea în optimile de finală ale probei de dublu, cu victoria în set decisiv, 7-6(6), 4-6, 6-2, împotriva argentinienilor Zeballos / Schwartzman, într-o oră şi 52 de minute. Meciul următor poate fi împotriva fraţilor Bryan.

Cele două jucătoare au intrat pe teren!

VIDEO SIMONA HALEP TURUL 3 AUSTRALIAN OPEN. Românca a avut un start lansat la această ediţie a turneului de la Antipozi, reuşind să treacă lejer în primele două tururi de italianca Karin Knapp şi australianca Jarmila Gajdosova.

VIDEO SIMONA HALEP TURUL 3 AUSTRALIAN OPEN. În turul 3, Halep va juca împotriva lui Bethanie Mattek-Sands, o adversară incomodă, fostă campioană la Australian Open la dublu mixt alături de Horia Tecău în 2012. Meciul dintre Simona Halep şi Bethanie Mattek-Sands poate fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO de la ora 06:00 

haleppp

VIDEO SIMONA HALEP TURUL 3 AUSTRALIAN OPEN. Bethanie Mattek-Sands e una dintre cele mai nonconformiste prezenţe din circuit, poreclită şi “Lady Gaga” din tenis pentru ţinutele extravagante şi coafurile excentrice la care deseori apelează.

bet

Performanţa în tenis se leagă de român

VIDEO SIMONA HALEP TURUL 3 AUSTRALIAN OPEN. Bethanie Mattek Sands are amintiri frumoase legate de români, în condiţiile în care cel mai important trofeu al ei a fost cîştigat alături de Horia Tecău. Cei doi au reuşit să cîştige titlul de Grand Slam dublu-mixt chiar la Australian Open în anul 2012.  Meciul dintre Simona Halep şi Bethanie Mattek-Sands poate fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO de la ora 06:00 

1327886035319_1327886035319_r

VIDEO SIMONA HALEP TURUL 3 AUSTRALIAN OPEN. Finala a fost una pe muchie de cuţit, Tecău şi Mattek-Sands reuşind să învingă cuplul indiano-rus Paes – Vesnina cu 6-3, 5-7, 10-3. Este singurul titlu din cariera americancei, dar şi din cariera lui Horia Tecău. Meciul dintre Simona Halep şi Bethanie Mattek-Sands poate fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO de la ora 06:00 

490542-tecau-mattek

La simplu, “Lady Gaga” din tenis a jucat 4 finale, toate pierdute, ultima în anul 2013 cînd Karolina Pliskova a învins-o în Malaezia cu 6-1, 5-7, 3-6.  Poziţia slabă din clasament a americancei e cauzată de o accidentare la şold care a forţat-o să piardă cea mai mare parte a sezonului trecut şi astfel Mattek-Sands e abia pe 258 în lume.  Meciul dintre Simona Halep şi Bethanie Mattek-Sands poate fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO de la ora 06:00 

VIDEO SIMONA HALEP TURUL 3 AUSTRALIAN OPEN. A cîştigat în faţa lui Halep

VIDEO SIMONA HALEP TURUL 3 AUSTRALIAN OPEN. SIMONA HALEP. Românca e pusă în gardă de evoluţiile imprevizibile ale sportivei din Statele Unite. În primul tur al Australian Open, Mattek-Sands a trecut de Ying Ying Duan în 3 seturi (6-4, 3-6, 6-3), iar în turul secund a învins-o în două seturi pe Kristina Mladenovic cu 7-6, 7-6.

at

VIDEO SIMONA HALEP TURUL 3 AUSTRALIAN OPEN. La capitolul meciurilor directe, scorul este 1-1. Americanca a cîştigat primul meci în faţa lui Halep în anul 2010 la New Haven. scor 6-4, 6-3. În acelaşi an, Halep s-a impus cu 6-4, 6-7, 6-4 după un meci de mare luptă la Roland Garros.  Meciul dintre Simona Halep şi Bethanie Mattek-Sands poate fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO de la ora 06:00 

haleo

Tags: