Fotbal intern

Viitorul – FCSB 1-4. Raul Rusescu, gol și pasă de gol pentru roș-albaștri

26.08.2018 | 22:55
Viitorul  FCSB 14 Raul Rusescu gol si pasa de gol pentru rosalbastri

Viitorul – FCSB se vede live stream pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. Transmisiunea online va începe la ora 21:30.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 23:00 FCSB profită din plin de avantajul numeric, obținut încă din minutul 5 și câștigă cu 4-1 duelul de la Ovidiu, împotriva celor de la Viitorul.


Min. 90. Raul Rusescu înscrie un gol superb, de la marginea careului.

Min. 87. Daniel Benzar a fost aproape de o dublă, dar s-a opus Buzbuchi. Benzar fusese lansat excelent de către Nedelcu.

Min. 82. Daniel Benzar reușește un nou gol pentru FCSB, după un assist superb al lui Jakolis.

Min. 77. Andrei Vlad a salvat din nou în fața lui Ianis Hagi, după o gafă a lui Jakolis.

Min. 73. Andrei Vlad se întinde după un șut superb al lui Ianis Hagi și deviază trasorul în bară.

Min. 71. Ionuț Vână relansează meciul, după o execuție fabuloasă. Tânărul fotbalist l-a lobat pe Andrei Vlad, cel care a intrat în locul lui Cristi Bălgrădean, accidentat.

Min. 52: Dennis Man a dublat avantajul FCSB, după o fază superbă la care au mai lucrat Junior Morais, Rusescu și Florin Tănase.

Min. 45: Raul Rusescu a primit o pasă de la Dennis Man, l-a driblat elegant pe Țîru, l-a lobat pe Cojocaru, dar mingea a lovit transversala. Din bară, balonul a ajuns la Florinel Coman, care a trimis-o lejer în poartă.

Min. 33: Valentin Cojocaru s-a accidentat, la un corner al FCSB. Portarul Viitorului a călcat strâmb iar Hagi s-a văzut nevoit să îl schimbe pe goalkeeper cu rezerva Buzbuchi.

Min. 5: Virgil Ghiță a fost eliminat după un fault la Florinel Coman, din postura de ultim apărător.

Min. 4: Ocazie imensă a FCSB-ului! Rusescu reuşeşte să-l lobeze pe Cojocaru, dar Ţîru reuşeşte să scoată de pe linia porţii.

Min. 1: A început meciul.


UPDATE, ora 20:00 Echipe de start:

Viitorul: Cojocaru – Duarte Lopes, Țîru, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu, Băluță, Vână – Ianis Hagi, Drăguș, Mățan

Rezerve: Buzbuchi, Luchin, Voduț, Achim, Boboc, Artean, Houri

FCSB: Bălgrădean – Jakolis, Nedelcu, Filip, Morais – Ovidiu Popescu, Qaka – Man, Tănase, Coman – Rusescu 

Rezerve: Vlad, Moruțan, Planic, R. Benzar, D. Benzar, Roman, Stan

Liga 1, etapa a 6-aAvem echipele la FC Viitorul – FCSB (ora 21.00)

Gepostet von Academia de fotbal Gheorghe Hagi am Sonntag, 26. August 2018

#liga1 #etapa6 #viitorulfcsbAceasta este echipa trimisa in teren de Nicolae Dica in partida cu FC Viitorul, care va incepe la 21:00, in direct la Digi Sport, Telekom Sport si Look TV.

Gepostet von FCSB am Sonntag, 26. August 2018


Viitorul – FCSB Live Video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV

Cel mai tare meci al etapei a şasea din Liga 1 Betano, Viitorul – FCSB, va fi transmis live de Digisport, Telekom Sport şi Look TV, cele trei televiziuni deţinătoare ale drepturilor de transmisiune. Toate fazele importante din partida de la Ovidiu vor fi online, cu video, pe FANATIK.RO iar dacă vrei să vezi live stream Viitorul – FCSB o puteţi face online dacă veţi accesa acest link.

Live Stream Viitorul – FCSB. Un alt mod de a vedea meciul Online

În cazul în care nu reușești să vezi live online Viitorul – FCSB, o altă modalitate de a vedea partida din etapa cu numărul 6 din Liga 1 Betano în format Live Stream este accesând acest link. În runda precedentă, Viitorul s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, în timp ce FCSB a bătut pe Sepsi cu acelaşi scor.

Partida de la Ovidiu va începe de la ora 21:00 şi va fi arbitrată de către Istvan Kovacs. Centralul va fi asistat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Andrei Florin, din Târgu Mureş, este arbitrul de rezervă, iar observator de joc a fost desemnat Constantin Ştefan.

Echipele probabile Viitorul- FCSB. Ce probleme au Hagi şi Dică

Gheorghe Hagi are un singur jucăor indisponibil pentru duelul cu vicecampioana României, pe Sebastian Mladen, care este suspendat. De partea cealaltă, Nicolae Dică îl are accidentat pe Marko Momcilovici.

Viitorul: V. Cojocaru – Lima, Ţâru, Luchin, De Noijer – V. Achim, T. Băluţă, Vână – I. Hagi, Drăguș, Măţan
Rezerve: Buzbuchi, V. Ghiţă, Voduţ, A.Ciobanu, Artean, Șt. Boboc, Al. Stoica

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planici, Nedelcu, J. Morais – Ov. Popescu, Qaka – Jakolis, Moruţan, Fl. Coman – Rusescu
Rezerve: A. Vlad, Pintilii, Gnohere, Fl.Tănase, M. Roman II, Al. Stan, Man

Viitorul - FCSB Live Stream online pe Digi Sport, Telekom Sport, Look TV
Viitorul – FCSB Live Stream online pe Digi Sport, Telekom Sport, Look TV

Antrenorul oaspeţilor, Nicolae Dică, a prefaţat partida din această seară de la Ovidiu: “Întâlnim o echipă tânără, ambiţioasă, cu care am avut mereu meciuri grele şi cred că va fi o partidă foarte grea. Îl cunoaşteţi pe Zlatinski, a jucat foarte bine la Craiova este un jucător cu experienţă, azi a făcut primul antrenament cu echipa. Sper să ne ajute. Încă nu este legitimat din ce am înţeles şi nu va juca mâine. Uşor nu îmi este, dar trebuie să fac totul ca să îi integrez pe aceşti jucători cât mai repede. De asta sunt aici, să-i fac pe toţi să dea totul cât mai repede. Nu are cum, nu cred că va mai aduce 5-6 jucători, probabil în iarnă, dacă nu va fi mulţumit. La Viitorul sunt mulţi jucători de viitor care au început bine acest campionat, acolo găseşti jucători de valoare, tineri, pe care trebuie să-i urmăreşti pentru un timp îndelungat. Am avut meciuri grele cu Viitorul, practică un joc ofensiv, cu jucători ce pot face diferenţa, cu execuţie, trebuie să fim concentraţi pentru acest joc. Filip s-a antrenat cu echipa, e apt să joace mâine seară”, a spus Nicolae Dică în cadrul unei conferinţe de presă.

Viitorul – FCSB, etapa 6 Liga 1 Betano – cote și ponturi la pariuri

Casele de pariuri oferă 2,95 pentru o victorie a Viitorului Constanţa, în timp ce o înfrângere acasă e cotată la 2,75 şi un egal la 3,35.

Total goluri Peste/Sub
Peste 2.52.05
Sub 2.51.75

Total goluri Peste/Sub(suplimentar)
Peste 0.51.07
Sub 0.58.00
Peste 1.51.36
Sub 1.53.10
Peste 3.53.70
Sub 3.51.26
Peste 4.57.25
Sub 4.51.08
Peste 5.511.50
Sub 5.51.03
Peste 6.514.75
Sub 6.51.008

Ambele echipe înscriu (Da/Nu)
Da (GG)1.80
Nu (NG)1.97