Fotbal intern

Viitorul, sfat gratis pentru Gigi Becali în cazul lui Drăguș! „Pe urmă s-ar putea să explodeze preţul lui”

04.11.2018 | 17:59
Viitorul sfat gratis pentru Gigi Becali in cazul lui Dragus  Pe urma sar putea sa explodeze pretul lui

Conducerea Viitorului, prin vocea directorului general Cristian Bivolaru i-a oferit un sfat gratis lui Gigi Becali în cazul lui Drăguș! Astfel, latifundiarul din Pipera a fost îndemnat să se grăbească cu o ofertă dacă vrea să-l transfere la FCSB pe atacant. Roș albaștrii au anunțat că vor să aducă în iarnă un alt vârf indiferent dacă Harlem Gnohere pleacă la arabi sau nu. Ținta preferată a patronului a devenit Denis Drăguș, un fotbalist de 19 ani, care ar costa în acest moment trei milioane de euro.

“Cu siguranţă, Drăguş este un jucător scump. E posibil să facă 3 milioane de euro. Dar degeaba vorbim noi despre pretenţiile noastre, dacă nu apar oferte pe măsura pretenţiilor. Eu sper ca Drăguş să fie în continuare chemat şi la echipa naţională, să fie şi un titular de bază la Campionatul European din Italia şi cota lui va creşte şi mai mult. Probabil că dacă vrea cineva să facă o ofertă înainte de terminarea sezonului, ar fi mai interesant pentru cel care face oferta pentru că pe urmă s-ar putea să explodeze preţul lui”a spus Bivolaru pentru Telekom Sport.

Viitorul, sfat gratis pentru Gigi Becali în cazul lui Drăguș! Denis Dragus (S) si Platini (D) in meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si FC Viitorul, din etapa a XI-a a ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, vineri, 5 octombrie 2018. FOTO: Dragos Pascaneanu / Sport Pictures
Denis Drăguș a marcat 7 goluri în acest sezon pentru Viitorul

Viitorul, sfat gratis pentru Gigi Becali în cazul lui Drăguș!

Denis Drăguș are un sezon de vis – titularizat de Gheorghe Hagi, atacantul a marcat de șapte ori și a dat și trei pase decisive în tricoul Viitorului. Ultima oară, Drăguș a marcat chiar în această rundă. Se întâmpla în minutul 88 al partidei cu Dunărea Călărași. Drăguș a fost convocat în premieră și la echipa națională a României. Cosmin Contra l-a solicitat pentru ambele jocuri cu Serbia din Liga Națiunilor.

La vară, Denis Drăguș merge la Campionatul European de tineret alături de echipa lui Mirel Rădoi. O evoluție bună în competiția găzduită de Italia și San Marino ar face ca atacantului să-i explodeze cota.

  • 21 de partide a prins Denis Drăgus în tricoul Viitorului până în acest moment