Life

Părinții DJ-ului Vika Jigulina au fugit din Ucraina. Prin ce a trecut familia artistei

Vika Jigulina a trecut prin momente cumplite când a aflat că a început războiul. Familia cunoscutei artiste a fost nevoită să plece din Ucraina bombardată de Rusia.
25.02.2022 | 21:35
Parintii DJului Vika Jigulina au fugit din Ucraina Prin ce a trecut familia artistei
Vika Jigulina, îngrijorată pentru cei dragi: ”Ieri familia mea avea multe în Ucraina”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Părinții DJ-ului au fugit din Ucraina la numai câteva ore după ce a fost declanșat atacul de militarii ruși. Din păcate, familia vedetei avea să treacă prin mai multe peripeții înainte de a ieși din țară.

Au stat la vamă aproximativ 13 ore, lăsând în urma lor o viață întreagă pentru care au muncit din greu. Au lăsat tot ce aveau, de la loc de muncă până la prieteni.

ADVERTISEMENT

Vika Jigulina condamnă războiul pornit de președintele rus, Vladimir Putin. Atentatele au început încă de la primele ore ale dimineții de joi, 24 februarie 2022.

Vika Jigulina, îngrijorată pentru cei dragi: ”Ieri familia mea avea multe în Ucraina”

Îngrijorată pentru cei care, vedeta a mărturisit că în cele din urmă familia sa a scăpat teafără și a reușit să iasă din Ucraina. Din păcate, multe persoane și-au pierdut viața.

ADVERTISEMENT

„Ieri, familia mea avea multe în Ucraina! O viață întreagă, carieră, prieteni, țară, proprietăți, bani, planuri și un viitor. De la ora 10:00, au plecat cu câteva haine, acte și doi căței, cu lacrimi în ochi, lăsând totul în spate.

Lăsând țara lor iubită, prieteni care nu au avut unde să plece, soți, fii… lăsând totul. Au lăsat o viață întreagă în spate, îngroziți de sunetul bombelor care se auzea de la ora 5:20.

ADVERTISEMENT

Întrebarea este când se va sfârși, până unde se va ajunge și care va fi prețul acestui sfârșit!

După 13 ore de așteptare în vamă să iasă din Ucraina, unde majoritatea oamenilor plecau în «niciunde», au părăsit teritoriul teferi”, a scris Vika Jigulina pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Vika Jigulina, îndemn pentru fanii săi

Producătoarea de muzică, pe numele său adevărat Victoria Corneva, a lăsat și un mesaj pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Artista le-a transmis să aibă grijă de cei dragi.

Totodată, Vika Jigulina îndeamnă oamenii să se bucure de fiecare moment pentru că nu se știe când totul se poate transforma într-o tragedie.

„Să aveți grijă de familiile voastre și de cei apropiați, să prețuiți și să vă bucurați de ce aveți, căci mâine totul poate dispărea într-o clipire!”, a încheiat vedeta.

ADVERTISEMENT