Fotbal intern

Viktorija Staponaite, iubita selecţionerului Lituaniei, pregătită de meciul cu România. Blonda arată senzaţional. Video+foto

11.10.2018 | 07:35
Viktorija Staponaite iubita selectionerului Lituaniei pregatita de meciul cu Romania Blonda arata senzational Videofoto

Edgaras Jankauskas, selecționerul Lituaniei, este o prezență constantă în presa locală, iar toate acestea datorită relației pe care o are cu Viktorija Staponaite. Iubita fostului golgheter al reprezentativei baltice este cu 19 ani mai tânără decât el, dar e pregătit[ de meciul pe care lituanienii îl vor disputa contra României, joi, 11 octombrie, de la ora 21:45. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Edgaras Jankauskas a trecut prin două divorțuri, dar și-a găsit liniștea în brațele frumoasei Viktorija Staponaite. Cei doi trăiesc o poveste de iubire din 2014, iar blondina nu s-a arătat deranjată de faptul că diferența dintre ei este de 19 ani.

Viktorija Staponaite, iubita selecţionerului Lituaniei, pregătită de meciul cu România

Viktorija Staponaite, iubita selecționerului Lituaniei, a devenit cunposcută în 2011, atunci când a decis să participe la cea mai sexy emisiune TV din Lituania, intitulată “Olialia”. Femeia care l-a cucerit pe Edgaras Jankauskas a condus şi mai multe spectacole de jocuri de noroc on-line. ‘Viața mea s-a schimbat de când am plecat din Palanga pentru a trăi în Vilnius. Am venit aici să-mi creez viața’, a explicat cea poreclită Victoria Beckham a Lituaniei.

Edgaras Jankauskas şi Viktorija Staponaite la un meci al Lituaniei
Edgaras Jankauskas şi Viktorija Staponaite la un meci al Lituaniei

Viktorija a terminat Facultatea de Studii Internaţionale de Afaceri din cadrul Universităţii din Vilnius, iar acum a început studiile de master. ‘O apreciez pe Viktorija nu doar pentru că este frumoasă. N-aș fi fost niciodată cu o femeie doar pentru asta. Tinerețea și frumusețea ei nu au fost factori decisivi. Nu aș vrea ca oamenii să creadă că un ‘unchi’ a decis să fie cu o fată tânără. Diferența de vârstă pentru oamenii tradiționali pare enervantă. Viktorija este matură, distractivă și educată. Mulțumesc părinților ei care au crescut o fiică foarte muncitoare și responsabilă’, a spus selecționerul Lituaniei în presa de la Vilnius.

Edgaras Jankauskas are doi băieţi din prima căsătorie

Edgaras Jankauskas, selecţionerul Lituaniei, a fost însurat cu Jolanta Jankauskienes, femeie care i-a dăruit doi băieţi. Fiul cel mare se numeşte Edgaras şi are 22 de ani, iar cel mic Erik (18 ani). Cei doi au divorţat de comun acord în 2013, deşi presa din Lituania susţine că nu mai erau împreună din 2009.