Fotbal international

Vinicius a debutat la Real Madrid! Ce a spus brazilianul după derby-ul cu Atletico

30.09.2018 | 13:14
Vinicius a debutat la Real Madrid Ce a spus brazilianul dupa derbyul cu Atletico

Atacantul brazilian Vinicius a debutat la Real Madrid în derby-ul încheiat la egalitate pe Santiago Bernabeu, scor 0-0, cu rivala Atletico Madrid. Deși adus în vară pentru 45 de milioane de euro, noa senzație a fotbalului sud-american nu a apucat să debuteze până acum în tricoul ”galacticilor”.

În meciul de sâmbătă seară, tehnicianul Julen Lopetegui i-a oferit primele minute lui Vinicius, introducându-l pe teren în minutul 88 în locul francezului Karim Benzema. Fanii ”galacticilor” l-au primit cu urale pe fotbalistul brazilian, dar acesta nu a putut să aducă victoria echipei sale.

Vinicius a debutat la Real Madrid: ”Meritam victoria”

”Sunt foarte fericit că am jucat primul meu meci la Real Madrid. Vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor pentru că m-au ajutat la fiecare antrenament să devin mai bun și antrenorului Lopetegui. A fost un moment extrem de fericit pentru mine”, a declarat Vinicius.

Vinicius într-un duel pentru balon cu Thomas Lemar și Angel Correa
Vinicius într-un duel pentru balon cu Thomas Lemar și Angel Correa

Atacantul brazilian a dezvăluit că și-a dorit de mic copil să joace la Real Madrid: ”Încă de când eram mic visam să joc la Real Madrid, cea mai bună echipă din lume. Vreau să le mulțumesc și fanilor pentru susținerea pe care am primit-o, este o zi pe care nu o voi uita niciodată. Nu pot descrie în cuvinte ce simt în aceste momente”.

”Cred că meritam victoria, dar din păcate nu am reușit să concretizăm ocaziile pe care le-am avut. Am dominat jocul, însă acum acesta s-a terminat și trebuie să ne gândim la partida următoare, cea din Champions League”, a mai spus Vinicius la finalul derby-ului cu Atletico.

Real Madrid și Atletico Madrid au remizat, scor 0-0, într-un meci din etapa a șaptea din La Liga. Meciul a fost unul fără prea multe ocazii, iar ”galacticii” l-au pierdut pe galezul Gareth Bale. Acesta s-a accidentat la aductori și va rata cel puțin următoarele două întâlniri.