Video. Violenţe în tribune şi pe teren la derby-ul Steaua Roşie – Partizan Belgrad

Marian Popovici   
in Fotbal international
15/04/2018, 17:17
Video. Violenţe în tribune şi pe teren la derby-ul Steaua Roşie – Partizan Belgrad

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Naţional Arena nu a fost singurul stadion pe care suporterii şi-au făcut de cap în acest weekend. Steaua Roşie şi Partizan s-au duelat aseară pentru titlul de campioană a Serbiei într-un meci marcat de violenţe. Pe teren s-a impus Steaua Roşie cu scorul de 2-1, însă în tribune a fost măcel. Meciul a fost oprit timp de cinci minute în repriza secundă, după ce ultraşii din cele două tabere rivale s-au luat la bătaie, la scorul de 2-0 pentru gazde.

Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine. A fost momentul în care fanii celor două echipe şi-au găsit duşmanul comun şi au început să rupă scaune şi să le arunce în echipele de intervenţie. S-a aruncat cu torţe şi petarde, iar situaţia putea degenara, în tribune fiind şi femei şi copii.

Pe final au fost violenţe şi pe teren

Nu doar fanii au fost violenţi. Arbitrul a eliminat câte un jucător de la fiecare echipă în ultimele minute de joc, după o altercaţie care a izbucnit în urma acordării unui penalty pentru Partizan, transformat de Ozegovic. “A fost o situaţie extrem de neplăcută şi este ruşinos că spectacolul fotbalistic a fost umbrit de violenţele din tribune”, a declarat la final antrenorul gazdelor, Vladan Milojevic. Acesta a fost completat de tehnicianul lui Partizan, Miroslav Djukic: “Regretabil, derby-ul Belgradului a dat încă o dată o imagine urâtă audinţei.”

Închide ×