Viorel Moldovan, discurs de poveste despre preluarea naționalei: ”Mi-aș îmbrățisa soția, copiii, aș pune șaua pe cal, aș lua arma și m-aș duce la luptă”. VIDEO

Luana Martinescu    Traian Terzian   
în Echipa nationala
20/11/2019, 19:16
Viorel Moldovan, discurs de poveste despre preluarea naționalei: ”Mi-aș îmbrățisa soția, copiii, aș pune șaua pe cal, aș lua arma și m-aș duce la luptă”. VIDEO
Viorel Moldovan a avut un discurs de poveste despre posibilitatea de a devenit selecționerul echipei naționale a României după plecarea lui Cosmin Contra

Antrenorul formației Chindia Târgoviște, Viorel Moldovan, a avut un discurs de poveste despre posibilitatea de a devenit selecționerul echipei naționale a României după plecarea lui Cosmin Contra. Fostul internațional este convins că într-o zi va ajunge la conducerea primei reprezentative.

Viorel Moldovan, discurs de poveste despre preluarea naționalei: ”Mai devreme sau mai tarziu va veni momentul”

”De dacii liberi ați auzit? Au fost niște triburi care făceau parte din dacii ăștia liber. Eu vin din nord, sunt costoboc. Costobocii erau considerați spaima împăratului Marcus Aurelius. Să mergi selecționer este exact ca și cum m-aș duce la luptș. Mi-aș îmbrățișa soția, copiii, aș pune șaua pe cal, aș lua arma și m-aș duce la luptă. Abia aștept momentul acesta”, a fost discursul lui Viorel Moldovan despre echipa națională.

”Rămâne de văzut când va veni. Nu contează dacă sunt pe listă. Mai devreme sau mai târziu va veni momentul ăla, o să vedeți. Acum trebuie să fac treabă foarte bună la Chindia, echipa mea trebuie să joace. Am făcut un fotbal de calitate, incisiv, am nevoie de o echipă nervoasă cu nervii, să avem flacăra, să mergem înainte”, a mai spus Viorel Moldovan.

Conferință de presă înaintea meciului cu CFR Cluj

VIDEO. Conferința de presă susținută astăzi de antrenorul Viorel Moldovan și doi dintre jucătorii echipei noastre, Vadim Rață și Andrei Dumiter.

Gepostet von AFC Chindia Oficial am Mittwoch, 20. November 2019

Rădoi, favorit să-l înlocuiască pe Contra

Cosmin Contra și-a anunțat demisia de la echipa națională a României după meciul pierdut în Spania, scor 0-5. Favorit să devină selecționer este Mirel Rădoi, antrenorul ce a dus naționala de tineret în semifinalele Campionatului European, iar pe următoarele locuri într-o astfel de ierarhie sunt Gică Hagi și Dan Petrescu.

După ratarea calificării direct din preliminariile clasice, speranțele primei reprezentative se leagă acum de barajul din Liga Națiunilor, a cărui tragere la sorți este programată la 22 noiembrie, de la ora 13:00, la Nyon. Tricolorii urmează să întâlneacă în deplasare Islanda sau Scoția în faza semifinalelor, la 26 martie 2020, urmând ca în cazul unei victorii să joace după cinci zile finala pentru accederea la turneul final.

Închide ×