News

Viorica Dăncilă, așa cum nimeni nu se aștepta. Ce a făcut premierul României

15.05.2019 | 20:59
Viorica Dancila asa cum nimeni nu se astepta Ce a facut premierul Romaniei
ADVERTISEMENT

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a vizitat, miercuri, mai multe obiective de investiții din județul Prahova, unde a apărut așa cum nimeni nu se aștepta. Printre locațiile pe unde a pășit, s-a numărat și o seră de legume din Tomșani. Premierul României i-a avut alături pe Niculae Bădălău, ministrul Economiei, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, al Mediului de Afaceri, Ștefan Radu Oprea și secretarul de stat din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Botănoiu.

Viorica Dăncilă, așa cum nimeni nu se aștepta

Teodorovici a fost solicitat din plin, căci oamenii doreau poze drept amintire pentru ziua minunată. Cele care l-au dorit pentru a-și face o amintire au fost femeile pe care le-a întâlnit chiar lângă seră, cu un coș de pătlăgele în brațe. Premierul a vizitat cu mare atenție sera, iar la final s-a înfructat dintr-o roșie. Întorcându-ne la Teodorovici, acesta s-ar spune că a copiat modelul lui Dragnea și le-a adus jurnaliștilor un coș cu pătlăgele, după ce a revenit în București din Tomșani, Prahova.

ADVERTISEMENT

Am fost cu doamna premier într-o vizită în seră. Se vor produce roșii, în acest an, cât s-au produs în primii 2 ani de guvernare PSD-ALDE. Creșterea prețului la produse nu e dictat de Guvern. Nimeni nu își dorește să crească. Noi sperăm ca în următoarea perioadă prețurile să revină la ceea ce noi ne dorim”, a declarat Eugen Teodorovici, la sediul ministerului, arătând recolta soiului de roșii românești, prin programul inițiat de Guvern.

Viorica Dăncilă, așa cum nimeni nu se aștepta. Ce a făcut premierul României
Prim-ministrul Viorica Dăncilă a vizitat, miercuri, mai multe obiective investiții din județul Prahova

Despre vizita prim-ministrului României la Prahova

Prim-ministrul a evaluat mai multe obiective de investiții din județul Prahova, care au fost finanțate de fonduri guvernamentale, și a discutat cu reprezentanții autorităților locale, ai mediului de afaceri și cu cetățeni. Dăncilă a mers la Stația de tratare a deșeurilor biodegradabile din Ploiești și a și participat, împreună cu autoritățile locale, la ceremonia de semnare a contractului de concesiune a activității de operare a stației de sortare a deșeurilor.

ADVERTISEMENT