News

Viorica Dăncilă, gafă în fața jurnaliștilor! Ce a spus premierul la Zalău. Video

17.05.2019 | 17:46
Viorica Dancila gafa in fata jurnalistilor Ce a spus premierul la Zalau Video

Premierul Viorica Dăncilă nu se dezminte. Șeful Guvernului a făcut o nouă gafă, de această dată în timpul vizitei oficiale efectuate la Zalău. Dăncilă s-a pierdut în explicații la începutul conferinței de presă și a uitat cu cine a discutat în cadrul întâlnirilor oficiale de vineri. Astfel, premierul a spus că a avut o înfățișare cu… „președintele municipiului Zalău”.

Viorica Dăncilă a gafat și la Zalău

„Am avut o discuție cu președintele Consiliului Județean, cu președintele municipiului Zalău, am avut o discuție foarte bine cu reprezentanții comunităților locale. M-a bucurat faptul că aproape fiecare localitate a județului, ca de altfel în fiecare localitate a țării au fost folosite fondurile PNDL 1 și PNDL 2, ceea ce arată că acest program a avut efectul pe care mi l-am dorit”, a spus Dăncilă, la începutul conferinței de presă pe care a susținut-o după întâlnirea oficială cu reprezentanții locali din municipiul din județul Sălaj.

Astfel, Dăncilă se pare că își continuă seria de gafe pe care le-a comis din momentul în care a ajuns șeful Guvernului României. Săptămâna trecută, premierul s-a aflat la Galați, unde a anunțat că dorește să facă „summit-ul de la Iași”.

Viorica Dăncilă, vizită de pomină la Zalău

Premierul României a ales să schimbe strategia la Zalău. După ce a fugit din calea protestatarilor la Cluj și la Arad, Dăncilă a stat de vorbă cu manifestanții la intrarea în Spitalul Municipal din Zalău. Dăncilă a stat de vorbă cu un bărbat întors în țară după ce a muncit în străinătate și care era nemulțumit de taxele prea mari, dar și cu o femeie nemulțumită de faptul că avea o pensie mult prea mică, după peste 20 de ani de lucrat într-o fabrică de textile.

De altfel, Dăncilă a avut o declarație tăioasă la adresa contestatarilor săi, după o vizită făcută la Satu Mare: „Credeţi-mă, cred că n-a fost prim-ministru mai jignit decât mine, mai pus la colţ, mai atacat decât mine. Probabil s-au gândit că sunt femeie şi voi ceda uşor. Sunt mai puternică decât toţi conducătorii lor la un loc”, a fost reacția lui Dăncilă, după ce a fost huiduită de 50 de protestatari sătmăreni.