News
notix pixel id

Viorica Dăncilă, umilită de propriul partid? Ce a cerut PSD-ului

19.04.2019 | 13:39
Viorca Dăncilă, umilită de propriul partid?

Premierul Viorica Dăncilă a cerut să fie invitat la mitingurile PSD, de unde se poate deduce o ușoară umilință. Mai exact, prim-ministrul României i-a reproșat secretarului general PSD, Codrin Ștefănescu, faptul că nu este invitată la acțiunile de partid, deși este președinte executiv al formațiunii.

Viorica Dăncilă, umilită de propriul partid?

Mustrarea a fost formulată miercuri, în ședința Comitetului Executiv al PSD, scrie digi24.ro. La rândul ei, și Dăncilă a primit reproșuri din partea lui Codrin Ștefănescu și a lui Marian Oprișan. Cei doi au susținut că nu se implică în activitățile partidului, după ce a cerut ca PSD să nu opteze pentru o restructurare guvernamentală, pentru a impune un ministru noi la Justiție care să nu fie validat și de semnătura lui Iohannis.

Premierul a pledat pentru varianta unei relații civilizate cu Admnistrația Prezidențială, lucru care i-a deranjat pe colegii săi. În apărarea sa, Viorica Dăncilă a spus că muncește pentru partid de 23 de ani și este președintele executiv al formațiunii.

Viorca Dăncilă, umilită de propriul partid? Ce a cerut PSD-ului
Dăncilă i-a reproșat secretarului general PSD, Codrin Ștefănescu, faptul că nu este invitată la acțiunile de partid

”Domnul Codrin Ștefănescu ar face bine să mă invite la acțiunile partidului”

„În loc să spună lucruri care nu sunt adevărate, domnul Codrin Ștefănescu ar face mai bine să mă invite la acțiunile partidului”, a declarat prmeierul. Scopul a fost atins, căci a fost invitată să participe vineri și sâmbătă la mtingurile electorale organizare în primă fază doar pentru Dragnea, la Botoșani și Iași.

Viorca Dăncilă, umilită de propriul partid? Ce a cerut PSD-ului
Relația dintre ea și Liviu Dragnea s-a răcit în ultimele săptămâni, după ce a refuzat acceptarea adoptării unei ordonanțe de urgență pe teme de justiție.

Unii membri ai CEx al PSD s-a declarat mulțumiți de prestația Vioricăi Dăncilă în cadrul ședinței, în contextul în care relația dintre ea și Liviu Dragnea s-a răcit în ultimele săptămâni, după ce a refuzat acceptarea adoptării unei ordonanțe de urgență pe teme de justiție.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri