News

Viorica Dăncilă, un nou anunț după congresul PSD: ”Eu nu lupt împotriva nimănui”

24.08.2019 | 21:21
Viorica Dancila un nou anunt dupa congresul PSD Eu nu lupt impotriva nimanui

Viorica Dăncilă a fost aleasă candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale din toamna aceasta. Premierul României a ținut să le mulțumească colegilor de partid printr-o postare pe contul de Facebook. 

Viorica Dăncilă este motivată să câștige alegerile prezidențiale

Premierul României Viorica Dăncilă a fost validată de PSD în Congresul din cursul zilei de sâmbătă, 24 august. După ce a fost aleasă candidatul partidului la prezidențiale Viorica Dăncilă a ținut să le mulțumească colegilor pentru susținere printr-o postare pe contul personal de Facebook. De asemenea, liderul PSD a adăugat că pesediștii sunt uniți și hotărâți să câștige alegerile din toamnă.

„Mulțumesc colegilor pentru susținerea manifestată atât de frumos și de energic astăzi, în cadrul Congresului extraordinar al PSD! Am arătat tuturor, încă o dată, cât suntem de uniți și de hotărâți să câștigăm aceste alegeri! Am arătat că ne înțelegem misiunea și că rămânem aproape de oameni, am arătat că avem curajul să ne asumăm întotdeauna mai mult, ca să continuăm să facem bine românilor, celor ca noi, celor din rândul cărora venim.”, a scris președintele PSD pe pagina de Facebook după congresul PSD.

Viorica Dăncilă vrea să fie prima femeie președinte a României
Viorica Dăncilă a fost aleasă candidat PSD pentru alegerile prezidențiale din toamna aceasta. Sursa foto: puterea.ro

Viorica Dăncilă: ”Eu nu lupt împotriva nimănui, ci pentru fiecare român”

Viorica Dăncilă a spus că PSD are curajul să-și asume întotdeauna mai mult pentru binele românilor și sunt mai aproape de oameni. De asemenea, premierul României a mai spus că va pleca în această campanie cu dorința de a trăi mai bine în țara noastră. „Eu nu lupt împotriva nimănui, ci pentru fiecare român. Pornesc în această campanie cu o credință nestrămutată în destinul acestei țări, în oameni, în dorința fiecăruia de a trăi mai bine aici, în țara lui!”, a mai scris președintele PSD, conform romaniatv.ro.

„România nu poate fi condusă de la Cotroceni sau guvern, România trebuie condusă dintre oameni și nu o dată la 5 ani, ci în fiecare zi de muncă. Președintele e dator să muncească de la rădăcini. Vreau o Românie în care nimeni nu trebuie să se teamă. Domnia legii sunt societăți importante pentru o țară stabilă și funcțională. Am promis pedepse drastice pentru criminali și violatori și asta voi face. Am promis o reformă a MAI care deja se întâmplă și care se va încheia atunci când nimănui nu îi va mai fi teamă pentru ei și ai lui.”, a spus Viorica Dăncilă în discursul de la Parlament.