Simona Halep

Virginia Ruzici a vorbit despre viitorul antrenor al Simonei Halep! „Andrei Pavel este ocupat, acest gând nu există”

Autor: Alexandru Năstase | 14.11.2018 | 20:17
Simona Halep nu va lucra cu Andrei Pavel în sezonul următor

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici a vorbit despre viitorul antrenor al liderului mondial! Fosta jucătoare a precizat că deocamdată nu se cunoaște dacă acesta va fi unul străin sau român. Ruzici a mai spus că vor fi analizate toate posibilităţile și că primordial în acest moment este ca Halep să își revină după accidentarea suferită în finalul sezonului.

“Situaţia este puţin de neaşteptat, inedită, pentru că nu i s-a întâmplat niciodată, dar după patru ani de colaborare este logic ca unele relaţii să se termine. Decizia lui Darren mi se pare respectabilă, după ce a mers peste tot patru ani, deci tot respectul pentru el. Dar viaţa merge înainte. Vă grăbiţi puţin, daţi-ne timp şi atunci când vom fi organizaţi o să ştiţi. Nu ştiu dacă străin sau român. Vom analiza toate posibilităţile care ni s-au oferit şi poate şi altele pe care le vom căuta noi. Simona continuă să fie optimistă, e numărul unu, ceea ce contează este să fie sănătoasă şi în rest ne vom organiza foarte bine”, a declarat Virginia Tuzici

Virginia Ruzici a vorbit despre viitorul antrenor al Simonei Halep! Halep
Simona Halep a cucerit primul trofeu de Grand Slam alături de Darren Cahill

Virginia Ruzici a vorbit despre viitorul antrenor al Simonei Halep!

Varianta ca Andrei Pavel să devină noul antrenor al Simonei Halep este una imposibilă. Virginia Ruzici spune că acesta se află sub contract cu un alt jucător și că nu s-a pus niciodată problema ca el să fie contactat. “Lucrează cu Marius Copil. Deci acest gând nu există”, a adăugat Virginia Ruzici. Managerul liderului mondial atrage atenția și asupra debutului de sezon pe care îl va avea Simona Halep. “Wimbledon e o ţintă frumoasă şi eu o cred capabilă, însă până acolo, să ajungi cu mare încredere trebuie să ai un sezon bun. Începutul anului nu va fi uşor, trebuie să avem răbdare, să nu o criticăm la fiecare meci”, a mai spus Ruzici.

  • 18 turnee WTA a câștigat de-a lungul timpului Simona Halep

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!