Fotbal intern

Visul lui Nicolas, fiul lui Gică Popescu. “Vreau să îmbrac tricoul Barcelonei!”

26.05.2018 | 12:01
Visul lui Nicolas fiul lui Gica Popescu Vreau sa imbrac tricoul Barcelonei

Fiul lui Gică Popescu a dezvăluit ce vis are şi unde vrea să ajungă în cariera lui de fotbalist. Nicolas este considerat de oamenii din fotbal ca fiind peste fostul căpitan al Barcelonei, iar tânărul jucător de la Academia lui Gheorghe Hagi spre să-i calce pe urme “Baciului”.

Nicolae Popescu a jucat pentru echipa naţională a României U14, iar acum speră ca să debuteze la Viitorul Constanţa şi apoi să facă pasul către Barcelona, acolo unde a evoluat şi Gică Popescu în perioada iulie 1995 – iulie 1997.

Fiul lui Gică Popescu visează să joace pentru Barcelona

“Sper să ajung în echipa mare a Viitorului, pentru asta am mers la Academie. Să ajung la echipa mare şi să-mi câştig postul acolo. Domnul Hagi m-a încurajat şi mi-a transmis să fiu serios, cu capul plecat, să muncesc şi să-mi văd de treabă. Pentru că în timp vor veni toate. Nu e greu că mă numesc Popescu. Mie îmi dă o ambiţie, un avantaj. Mă simt bine şi nu e o problemă”, a spus Nicolas Popescu pentru telekomsport.ro.

Nicolas Popescu într-un meci disputat pentru naţionala României U14.
Nicolas Popescu într-un meci disputat pentru naţionala României U14.

“Postul meu preferat este mijlocaş la închidere. Sper să calc pe urmele tatălui meu.” Întrebat dacă se vede ridicând o cupă cu Barcelona, Nicolas Popescu a răspuns: “Doamne ajută! Eu asta îmi doresc, e visul meu să câştig trofee şi să ajung la cea mai bună echipă din lume”. În legătură cu planurile lui de viitor, Nicolas nu are dubii. “Aş vrea să debutez la Viitorul şi visul meu e să îmbrac tricoul Barcelonei, dar îmi place şi campionatul Anghliei. Aş vrea să joc acolo, la o echipă bună”.