Life

Viața secretă a lui Vladimir Putin! Cine sunt femeile din jurul liderului rus: pe una a făcut-o “stăpâna Rusiei”, pentru alta și-a părăsit soția

Viața lui Vladimir Putin, de 22 de ani aflat la cârma Rusiei, este un adevărat mister, iar femeile cu care s-ar fi iubit liderul de la Kremlin sunt învăluite de o secretomanie totală.
28.02.2022 | 18:45
Viata amoroasă a lui Vladimir Putin este secret de stat în Rusia, chia rdacă unele informații au ”transpirat” în mass media occidentală Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, de-a lungul ultimilor ani, au fost momente în care cortina de fier care înconjoară viața lui Vladimir Putin s-a clătinat. Iar presa internațională a reușit să pună cap la cap informații cu privire la iubirile secrete ale liderului rus. Două dintre acestea, Alina Kabaeva și Svetlana Krivonogykh, au ieșit însă în evidență fiind indicate ca mame ale copiilor secreți ai lui Putin.

Viața secretă a lui Vladimir Putin: Svetlana Krivonogikh, femeia misterioasă ajunsă milionară

Svetlana Krivonogikh este un nume care a ieșit la iveală abia după ce presa internațională a pus mâna pe așa numitele ”Pandora Papers”. Multimilionară, femeia de 47 de ani a ajuns, dintr-o simplă vânzătoare de un minimarket din Sankt-Petersburg, să dețină – conform anchetelor publicate de Aleksei Navalnîi (dușmanul numărul 1 din Rusia a lui Vladimir Putin) – acțiuni la Banca Rossiya, instituție financiară strâns legată de Kremlin.

ADVERTISEMENT

Conform anchetelor publicate de presa britanică după ce au fost consultate Pandora Papers, Svetlana Krivonogikh deține un apartament de lux și un iaht la Monte Carlo, proprietăți fabuloase în Sankt-Petersburg, iar vizitele pe care le primește sunt, în majoritatea lor, de la oligarhi ale căror afaceri sunt indisolubil legate de cele ale liderului rus.

În ciuda faptului că relația dintre cei doi, despre care se presupune că a avut loc la începutul anilor 2000 și că ar fi ținut un deceniu, s-a terminat, Vladimir Putin a răsplătit-o pe Svetlana Krivonogykh cu afaceri care i-au adus o avere estimată la peste 100 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se pare că Vladimir Putin ar avea și un copil cu Svetlana Krivonogykh, o fată care, acum, are 18 ani. Tânăra, vizibilă o perioadă pe conturile de socializare în care își expunea viața de lux din Monaco, Paris sau alte capitale europene, poartă numele de Luiza-Eketerina Krivongykh și se spune că ar semăna perfect cu Vladimir Putin.

Iubirea lui Vladimir Putin: o gimnastă celebră

Una dintre marile pasiuni ale lui Vladimir Putin este sportul. Și, normal, femeile frumoase din lumea sportului, lucru de care Rusia nu duce lipsă. Una dintre acestea, o gimnastă care este una dintre cele mai titrate sportive ruse din istorie la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva este subiectul unor controverse cât se poate de serioase.

ADVERTISEMENT

Când publicația Moskovsky Korrespondent a îndrăznit să raporteze, în aprilie 2008, că Vladimir Putin plănuia să se căsătorească cu presupusa sa amantă de atunci, gimnasta Alina Kabaeva, ziarul a fost imediat închis și redactorul șef a fost concediat.

Alina Kabaeva
Alina Kabaeva a fost parlamentar în Rusia și i s-a dat pe mână un trust media uriaș controlat de Kremlin foto: kabaeva-alina.ru

Cu toate acestea, pare-se, între liderul rus și gimnastă povestea de dragoste ar fi continuat. Conform rarelor discuții din media internațională, gimnasta ar fi născut în 2015 un prim copil, iar în 2019, pare-se, Alina Kabaeva a devenit mama unei perechi de gemeni, moment care coincide cu o perioadă în care a dispărut din viața publică. Ea a reapărut în public abia în 2021 atunci când a comentat gimnastica ritmică de la Olipiada din Tokyo, pentru televiziunea de stat moscovită.

ADVERTISEMENT

Evident, de fiecare dată s-a discutat că Vladimir Putin ar fi tatăl copiilor frumoasei gimnaste, chiar dacă, până la această oră, nu există nicio informație conformată de părțile impliecate pe această temă.

Alina Kabaeva a fost deputată în Parlamentul Rusiei între 2007 și 2014, reprezentând partidul Rusia Unită, perioada petrecută acolo fiind una în care a votat pentru o serie de legi controversate, inclusiv legea rusă privind propaganda homosexuală, care face ca distribuirea ”propagandei relațiilor sexuale netradiționale” printre minori să fie o infracțiune pedepsită.

În septembrie 2014, Kabaeva a acceptat o poziție de președinte al National Media Group, cel mai mare trust media rus.

Vladimir Putin, două fiice din prima căsătorie

Chiar dacă viața lui intimă a fost învăluită în mister, Vladimir Putin a făcut o rară dezvăluire în 2014 atunci când a anunțat divorțul de Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya. Lyudmila a fost însoțitoare de bord pentru filiala Kaliningrad a Aeroflot, l-a cunoscut pe Putin la Leningrad și s-au căsătorit în iulie 1983.

Cuplul și-a făcut public divorțul la televiziunea de stat rusă, după ce a asistat la un spectacol de balet. Putin are două fiice cu Lyudmila. El nu și-a recunoscut niciodată în mod public copiii, deși instituțiile de presă au relatat despre cele două fiice pe care Putin le-a avut cu fosta sa soție.

Maria
Maria, fiica lui Vladimir Putin din prima căsătorie, apare la tv pe teme medicale

Numele fiicelor lui Vladimir Putin sunt Maria și Katerina. Maria, cea mai mare, s-a născut la Leningrad, în 1985, iar Katerina s-a născut în Germania, în 1986, când familia locuia acolo pe vremea tatălui ei lucra în KGB.

Maria a studiat biologia și a urmat Facultatea de Medicină la Moscova, în timp ce Katerina s-a specializat în studii asiatice la facultate. Ambele fete au urmat facultatea sub identități false.

ADVERTISEMENT