Life

Vlăduța Lupău, emoționată peste măsură. Ce a transmis frumoasa artistă

08.01.2021 | 13:00
Vladuta Lupau emotionata peste masura Ce a transmis frumoasa artista
Vlăduța Lupău, emoționată peste măsură. Ce a transmis frumoasa artistă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a dorit să pună pe toată lumea la curent cu ocazia unui eveniment important din viața sa, cântăreața de muzică populară fiind extrem de emoționată. Artista este plăcut impresionată de nepoata sa, care împlinește un an. 

Vedeta este onorată să-i fie mătușă și în același timp, nașă nepoatei sale, Ayana Vlăduța. Este vorba de fiica fratelui său, după care este topită și pe care o iubește și o răsfață enorm de când a venit pe lume, pe 8 ianuarie 2020.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a mărturisit că s-a pregătit pentru ziua de naștere a micuței, arătându-le fanilor și ce ținută va purta la marele eveniment. Fetița împlinește un an, motiv pentru care Vlăduța Lupău a lăsat un mesaj impresionant în online.

Vlăduța Lupău, mesaj impresionat pentru nepoțica sa, Ayana Lupău

„Draga mea nepoțică, acum un an când ai venit pe lume… ne-ai așteptat și nu ai venit pe lume până nu ne-am întors acasă din vacanță… cred că știai cât de mult îmi doream să te văd și să te cunosc! 

ADVERTISEMENT

Dar, vreau să îți zic că nu mă gândeam nicio clipă că o să fie «dragoste la prima vedere», însă așa a fost! Te iubesc din prima clipă… ENORM! 

Să știi că am fost onorată când am aflat de pe pătuțul tău cum te cheamă deoarece părinții tăi nu mi-au spus (mi-au dat lacrimile de bucurie).

ADVERTISEMENT

Nu cred că știi… însă veneam să te văd și asistentele nu prea mă lăsau atât de des cum voiam eu. Și… cum auzeam de pe hol că plânge un bebeluș speram să nu fii tu.

Să știi că primul an pentru tine a fost perfect… sper așa să îți fie toată viața! Însă, să știi că lumea e rea…

ADVERTISEMENT

O să fii dezamăgită, o să suferi, o să plângi, o să fii mințită, o să trebuiască să lupți pentru ceea ce îți dorești, o să iubești, o să fii iubită și multe… viața e cu de toate! 

Dar eu, îți promit că așa cum am fost alături de tine din primele minute ale vieții tale, așa o să fiu până când nu voi mai fi! PROMIT!”, a scris Vlăduța Lupău pe InstaStory, acolo unde a publicat și câteva imagini alături de nepoțica sa dragă.

Vlăduța Lupău, mândră și fericită pentru nepoata sa
Vlăduța Lupău în prima zi de viață a nepoatei sale și la botezul acesteia. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cântăreața de muzică populară o iubește enorm pe fiica fratelui său, dovadă fiind chiar imaginile pe care le postează în mediul online. Nu de puține ori vedeta a apărut alături de nepoata sa, Ayana fiind extrem de răsfățată de celebra artistă.

Vedeta se bucură de timpul petrecut alături de Ayana, chiar dacă nu știe cum este să fie părinte în adevăratul sens al cuvântului. Cu toate acestea Vlăduța Lupău face tot ce-i stă în puteri ca micuța să aibă tot ce-și dorește în această viață.

ADVERTISEMENT