Life

Vlăduța Lupău, într-o rochie transparentă, fără sutien, cu brâu popular și batic pe cap

26.11.2020 | 12:00
Vladuta Lupau intro rochie transparenta fara sutien cu brau popular si batic pe cap
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău apare într-o imagine foarte provocatoare, cu un brâu popular, însă cu o rochie ușor transparentă, fără sutien și foarte scurtă și ușor udă. Vedeta se afla la plajă, iar fotografia a făcut furori pe internet.

Cântăreața de muzică populară este considerată una dintre cele mai bune voci din Ardeal, însă a devenit cunoscută în toată țară pentru colajele sale de melodii și colaborările sale cu diferiți artiști de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

De altfel, în fiecare an, Vlăduța Lupău avea ediție aniversară a spectacolului de Crăciun care în acest an nu se mai ține din cauza pandemiei. Artista este și o femeie frumoasă, cu un trup de gazelă, pe care și l-a expus la mare, pe plajă, în costum de baie sau în rochii ușor transparente.

Pentru că e plin sezon rece, fanii au distribuit o fotografie cu Vlăduța Lupău într-o rochie transparentă, fără sutien, dar cu un brâu popular și un batic pe cap, semn că tradiția contează și când se află la mare.

ADVERTISEMENT

Este pasionată de muzică de mic copil

Artista este căsătorită cu Adrian Rus, portarul CFR Cluj, care o însoțește peste tot și este pe lângă soț și cel mai bun prieten al cântăreței.

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine.

ADVERTISEMENT

Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta!”, a spus Vlăduța Lupău.