Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Vom lua 7 jucători, dintre care 3 atacanți”. Planul colosal al lui Neluțu Varga la CFR Cluj

Neluțu Varga și-a dezvăluit planul colosal la CFR Cluj după derby-ul cu FCSB, scor 1-1. Ce plănuiește patronul în perioada de mercato din iarnă.
11.12.2023 | 14:28
Vom lua 7 jucatori dintre care 3 atacanti Planul colosal al lui Nelutu Varga la CFR Cluj
Neluțu Varga a anunțat noi întăriri la CFR Cluj după derby-ul cu FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a dezvăluit strategia cu care CFR Cluj va aborda perioada de mercato din iarnă. Patronul ardelenilor a anunțat, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, că CFR Cluj va transfera nu mai puțin de 7 fotbaliști.

„Vom lua 7 jucători, dintre care 3 atacanți” Planul colosal al lui Varga la CFR Cluj

CFR Cluj a remizat cu FCSB, scor 1-1, în derby-ul etapei a 19-a din SuperLiga. Ardelenii au condus cu 1-0, însă formația lui Charalambous și Pintilii a împins-o treptat în spate pe echipa antrenată de Andrea Mandorlini.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga s-a convins după remiza din Gruia contra rivalilor. Patronul consideră că CFR Cluj are nevoie de întăriri, în special în zona ofensivă, unde omul de afaceri este pregătit să aducă nu mai puțin de 3 atacanți.

Totuși, finanțatorul ardelenilor a dezvăluit că niciunul dintre jucătorii doriți nu evoluează în SuperLiga. Neluțu Varga i-a „înțepat” pe rivalii de la FCSB care s-au orientat către fotbaliști din campionatul românesc.

ADVERTISEMENT

„Pot să vă anunț oficial că vom lua șapte jucători. Doi fundași, doi jucători la mijloc și trei atacanți. Da, m-ați auzit bine, trei atacanți. Nu va fi niciunul din România, nu avem nicio țintă din România. Îi lăsăm pe alții să se întărească cu fotbaliști din SuperLiga (n.r. râde)”, a declarat Neluțu Varga, la FANATIK SUPERLIGA.

Andrea Mandorlini are parte de sprijin la CFR Cluj: „Îmi place stilul”

CFR Cluj nu a mai câștigat de 7 meciuri în toate competițiile. Totuși, postul lui Andrea Mandorlini pe banca ardelenilor nu este în pericol, așa cum Neluțu Varga a declarat pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Neluțu Varga a precizat că antrenorul italian are parte de toată încrederea din partea conducerii. Patronul din Gruia este un admirator al stilului ofensiv aplicat de Andrea Mandorlini la CFR Cluj.

„Vom lua șapte jucători, vom face o echipă extraordinară. Mandorlini are tot sprijinul meu. V-am spus, îmi place stilul, îmi place că jucăm spectaculos, ofensiv. CFR Cluj – FCSB a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale acestui campionat de departe”, a mai spus Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Planul colosal al lui Neluțu Varga la CFR Cluj

ADVERTISEMENT