Sport

„Vom ridica Rapidul cum nu a fost niciodată în istorie acest club” Promisiunea uluitoare a șefului din Giulești

Daniel Niculae își propune să aibe realizări istorice la Rapi în mandatul de președinte. Fostul atacant al giuleștenilor își dorește să câștige trofee importante.
27.01.2024 | 14:45
Vom ridica Rapidul cum nu a fost niciodata in istorie acest club Promisiunea uluitoare a sefului din Giulesti
„Vom ridica Rapidul cum nu a fost niciodată în istorie acest club” Promisiunea uluitoare a șefului din Giulești. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae anunță că își dorește să transforme Rapid București într-un club de top din SuperLiga în viitorul apropiat al clubului. Acesta are ambiții mari la gruparea de sub Podul Grant atât pe plan intern, cât și în cupele europene.

Promisiunea lui Daniel Niculae: „Vom ridica Rapid cum nu a fost niciodată”

Daniel Niculae a fost invitat lui Robert Niță  chiar în ziua transferului lui Marian Aioani la Rapid București, mutare anunțată de FANATIK. Președintele grupării de sub Podul Grant și-a anunțat planurile pentru viitor în Giulești la „Suflet de rapidist”, emisiune care poate fi urmărită doar pe FANATIK.RO în fiecare marți de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Președintele giuleștenilor anunță că își dorește să ridice Rapid București așa cum nu a fost niciodată în istoria de 100 de ani a clubului. Daniel Niculae vrea să transforme trupa lui Cristiano Bergodi într-o forță din SuperLiga și o prezență constantă în cupele europene

„Pe cât de greu e, e și la fel de frumos. M-am înconjurat de oameni ok, care își fac treaba cum trebuie. Tot timpul este loc de mai bine, suntem pe drumul cel bun. Există aceea dorință de a învăța lucruri noi tot timpul, de a aduce ceva în plus față de ceea ce realizează fiecare pe palierul lui la ora respectivă.

ADVERTISEMENT

Cu toții avem de învățat și cu toții vom crește cu clubul, îl vom ridica cum cred că nu a fost niciodată în istorie. Ne dorim să fim foarte, foarte competitivi atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Important este să începem să fim competitivi pe plan intern”, a spus Daniel Niculae.

Daniel Niculae: „Facem o echipă competitivă, rezultatele trebuie să fie pe măsură”

Rapid București i-a transferat până acum pe Marian Aioani, Ermal Krasniqi, Florent Hassani, Borisav Burmaz și Damjan Djokovic. Giuleștenii speră ca noile achiziții să îi ajute să își asigure un loc care asigură participarea în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae anunță că Rapid își creează o formația competitivă care să se bată pentru trofee în România. Acesta nu are mari speranțe la titlu în acest sezon, deoarece FCSB are un avans enorm de puncte față de celelalte urmăritoare.

„Facem o echipă competitivă, să creștem copii, să aducem jucători buni prin departamentul de scouting, rezultatele să fie pe măsură, să câștigăm trofee, să mergem să ne calificăm în cupele europene și să creștem de la an la an. Din păcate cupa s-a dus și eu îmi doresc campionatul, dar distanța este considerabilă.

ADVERTISEMENT

FCSB are un parcurs foarte, foarte bun sezonul acesta. Se joacă, înjumătățirea, mai sunt opt etape și meci direct cu ei, Craiova. Nu îmi fac probleme de meciuri contra echipelor foarte bune, jucăm cu Dinamo, la nivel de concentrare nu cred că o să fie probleme”, a încheiat Niculae.

“Ramane titlul obiectiv la Rapid?!” | VERDICTUL lui Daniel Niculae + Ce spune despre rivala FCSB

ADVERTISEMENT