Sport

Oficial: Marian Aioani a semnat cu Rapid! Prima reacție și numărul pe care-l va purta. Update Exclusiv

Rapid i-a găsit înlocuitor pe măsură lui Horațiu Moldovan. Transferul lui Marian Aioani, de la Farul Constanța, a fost deja anunțat oficial de către formația lui Gică Hagi.
23.01.2024 | 20:57
Oficial Marian Aioani a semnat cu Rapid Prima reactie si numarul pe carel va purta Update Exclusiv
Oficial: Marian Aioani, prima imagine în tricoul Rapidului! Va debuta în derby-ul cu Dinamo. Update exclusiv
ADVERTISEMENT
23-01-2024
19:01

Marian Aioani a oferit primele declarații din postura de jucător al Rapidului

Marian Aioani a oferit primele declarații din postura de jucător al Rapidului. Campion al SuperLigii cu Farul, Aioani a făcut pasul în Giulești contra sumei de 400.000 de euro + 20% dintr-un viitor transfer. Acesta a semnat cu Rapid după 2 sezoane și jumătate petrecute la malul mării.

“Mă bucur că sunt aici și sper să facem o treabă foarte bună. Am simțit să vin la Rapid. Am simțit că este un proiect bun şi că va fi ceva de succes, că acesta este drumul cel bun pentru mine. Am vorbit chiar de dimineață cu Horațiu, mi-a urat succes!

Suporterii Rapidului sunt foarte frumoși, de fiecare dată când joacă în Giulești, împing echipa spre victorie și acesta este un lucru foarte important pentru că trebuie să existe o conexiune între suporteri și echipă”, a declarat Marian Aioani pentru pagina de facebook a Rapidului.

 

23-01-2024
15:11

Rapid a făcut anunțul oficial: ”Este la Rapid!”

Transferul portarului a fost anunțat, cu mândrie, și de Rapid București. Așadar, giuleștenii și-au găsit portar să-l înlocuiască pe celebrul Horațiu Moldovan, plecat la Atletico Madrid. Această mutare a fost lăudată inclusiv de ”Eroul de la Sevilla”, Helmuth Duckadam.

”E o pierdere pentru Farul Constanța.  E un portar cu experiență, un portar care a câștigat campionatul, care a jucat aporoape meci de meci. La suma asta e o afacere excepțională. Dacă atât costă (n.r. 400.000 de euro) atunci să-l ia de ieri!”, a declarat Helmut Duckadam conform GSP. 

 

23-01-2024
13:20

Farul Constanța a anunțat transferul lui Aioani

Cei de la Farul Constanța au anunțat oficial transferul portarului Marian Aioani la Rapid. Acesta părăsește așadar formația lui Gică Hagi pentru ambiții mult mai mari, inclusiv lupta la titlu.

”Mulțumim pentru toate evoluțiile în alb-albastru, Marian Aioani! Clubul nostru și Rapid București au ajuns la un acord privind transferul portarului de 24 de ani la formația bucureșteană”, au transmis cei de la Farul pe Facebook.


 

 

23-01-2024
08:40

Marian Aioani, oficial la Rapid

Marian Aioani este noul portar al Rapidului și va debuta în derby-ul cu Dinamo, programat sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Aioani este înlocuitorul lui Horațiu Moldovan încă de luni, 22 ianuarie.

Rapid și Farul s-au înțeles pentru suma de 400.000 de euro, iar portarul va avea un contract valabil pentru următorii 3 ani și jumătate. Aioani urmează să facă vizita medicală, iar apoi își va pune semnătura pe contractul cu gruparea alb-vișinie.

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Titularul din poarta naționalei României merge să îi facă concurență lui Jan Oblak, iar giuleștenii au fost nevoiți să caute urgent un înlocuitor pe măsură.

Marian Aioani, noul portar al Rapidului! Câți bani încasează Farul lui Gică Hagi

FANATIK a aflat în exclusivitate că Rapid s-a înțeles cu Farul Constanța pentru transferul lui Marian Aioani. Din informațiile obținute de site-ul nostru, campioana en-titre a cerut 400.000 de euro în schimbul portarului în vârstă de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care transferul n-a fost încă oficializat. Din informațiile obținute de site-ul nostru, Dan Șucu consideră un pic cam piperate pretențiile „marinarilor”.

FANATIK a aflat în exclusivitate că șefii giuleștenilor s-au înțeles în mare parte încă de săptămâna trecută cu Gică Hagi, când Rapid deja purta negocieri secrete pentru transferul lui Marian Aioani știind foarte bine că sunt șanse infime să îl păstreze pe Moldovan.

ADVERTISEMENT

Astfel, jumătate din clauza de reziliere pe care Atletico Madrid a plătit-o ca să îl cumpere pe Moldovan, 800.000 de euro, ar urma să fie folosită pentru goalkeeperul care îl va substitui în Giulești.

FANATIK a aflat în exclusivitate și durata contractului pe care Marian Aioani îl va avea la gruparea de sub Podul Grant. Înțelegerea dintre portarul care cochetează cu echipa națională și ocupanta locului 3 din SuperLiga va fi valabilă timp de trei ani și jumătate.

ADVERTISEMENT

Aioani, preferatul lui Hagi și Popescu

Convocat în mai multe rânduri la prima reprezentativă, Marian Aioani n-a apucat să debuteze încă sub tricolor. Despre portarul născut la Buftea, Gică Hagi și Gică Popescu au avut mereu cuvinte de laudă. Despre interesul Rapidului pentru Aioani a scris și gsp.ro.

De ce n-ar putea să fie Aioani titular în poarta naţionalei? La cum a apărat în acest campionat, ar trebui să fie prima soluţie! A făcut un sezon senzaţional până acum, dar decizia finală va fi a selecţionerului. Jucătorii convocaţi la echipa naţională sunt de valori apropiate.

ADVERTISEMENT

Marian Aioani este foarte încrezător înaintea acestor meciuri. El este un tip echilibrat, matur, care apără foarte bine în acest moment”, spunea Gică Popescu, în primăvara lui 2022, conform Playsport.

Ba, mai mult, conducerea echipei de la malul Mării Negre a făcut eforturi mari pentru a îl transfera pe Aioani în 2021, de la Chindia. În schimbul goalkeeperului, Hagi a trimis la Târgoviște mai mulți jucători importanți, precum Cătălin Căbuz, Tiberu Căpușă, Marco Dulca și Paul Iacob.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Marian Aioani, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: